Brinkvelden fase 3 in Harderwijk

Brinkvelden is een splinternieuw stukje Harderwijk. Met rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende prijsklassen biedt dit nieuwbouwproject mogelijkheden voor zowel starters als doorstromers.

Project Brinkvelden in Harderwijk met SilverLine keukens

Project Brinkvelden in Harderwijk met SilverLine keukens

In Brinkvelden profiteert u van alle voordelen van nieuwbouw, zonder de ongemakken van een wijk in ontwikkeling. In de naastgelegen wijk Drielanden vindt u namelijk alles wat u nodig hebt. Scholen, een winkelcentrum met o.a. een supermarkt, slager en drogist, het is allemaal dichtbij! Het gezellige centrum van Harderwijk is op fietsafstand. Een dagje de natuur in? U hebt de Veluwe als achtertuin en ‘t Wolderwijd in de voortuin, wat wilt u nog meer!

De woningen in Brinkvelden zijn de meest ruime woningen in Drielanden. Zo beschikken de halfvrijstaande woningen standaard over een woonoppervlak van maar liefst 154 tot 194 m², gelegen op grote kavels van minimaal 300 m² in een natuurlijke omgeving met veel voorzieningen.

Droomt u er ook van om te wonen in een schitterende woning in een groene en ruim opgezette omgeving? Nu in verkoop de derde en laatste fase van Brinkvelden. In deze fase worden 23 woningen gerealiseerd: 16 twee-onder-één-kapwoningen, 6 rijwoningen en 1 vrijstaande woning.

Project Brinkvelden in Harderwijk met SilverLine keukens

Project Brinkvelden in Harderwijk met SilverLine keukens

De keuken:
Voor Slokker Bouwgroep B.V. hebben we in dit project een aantal keukenvoorstellen uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In totaal zijn er drie lijn- en hoekkeukens en één U-keuken ontworpen met een compleet aanbod aan apparatuur en voorzien van een dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar / aannemer:
Slokker Bouwgroep B.V.