KempenStaete in Geldrop

Voel u vrij in KempenStaete; een prachtig, toekomstbestendig woongebouw in hartje Geldrop. Het markante gebouw met fraaie architectuur laat oud en nieuw samenkomen. 

Project KempenStaete in Geldrop met SieMatic keukens

Project KempenStaete in Geldrop met SieMatic keukens

Kempenstaete is een nieuw ­appartementengebouw in ­hartje ­Geldrop. Vroeger huisvestte ­Rabobank in het gebouw. Na de complete transformatie van ­indeling, gevels en comfort kunt u hier ­fantastisch wonen.

Het markante gebouw met fraaie architectuur laat oud en nieuw samenkomen. Oud door de mooie, grote overspanning en het gebruik van de hoogtes. Nieuw door de toevoeging van veel wooncomfort. Vrijheid is het sleutelwoord. Hier koopt u een appartement dat volledig bij u past. U bepaalt namelijk zelf de grootte en de indeling.

Wie deze locatie in Geldrop kent, weet dat het hier ontzettend fijn wonen is. Midden in het centrum en dus met de winkels, restaurants en belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Zelfs op de begane grond van het gebouw komt een winkel. Het centrum is veel prachtige panden en monumenten rijk, wat het dorp een authentiek karakter geeft. U kunt de Kempenstaete brochure hier digitaal aanvragen.

Project KempenStaete in Geldrop met SieMatic keukens

De keuken:
Voor dit project is samen met de ontwikkelaar De Klapbrug B.V. gekozen voor een keukenopstelling in het designmerk SieMatic. Met een complete opstelling is een ontwerp voor de 14 appartementen ingevuld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen

Ontwikkelaar:
De Klapbrug B.V.