Klein Stokland in Son en Breugel

Voel je je al helemaal thuis in Breugel en zoek je een nieuw plekje? Of overweeg je om voor het eerst in dit prachtige dorp te komen wonen? Klein Stokland biedt je heel wat moois! Na de zomervakantie (2018) wordt de start verkoop verwacht.

Project Klein Stokland in Son en Breugel met SilverLine keukens

Project Klein Stokland in Son en Breugel, voorzien met SilverLine keukens

Son en Breugel is prachtig gelegen aan riviertje de Dommel. Een aantrekkelijke Brabantse gemeente waar het prettig wonen, werken en recreëren is. De architecten werken de schetsen momenteel verder uit naar levensechte artist impressies. Hiermee krijgt Klein Stokland met haar mix van tweekappers, vrijstaande woningen en rij- en hoekwoningen steeds meer vorm. Nieuwsgierig? Bekijk wat impressies om een beeld te krijgen bij het plan.

De keukens:
Vanwege de grote diversiteit aan woningtypen, is er gewerkt met een zestal keukenontwerpen. In samenspraak met Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling is er gekozen voor ons veelzijdige huismerk SilverLine. De opstellingen variëren van een rechte opstelling tot een luxe hoekopstelling of eiland opstelling, en zijn compleet afgewerkt met een passende set keukenapparatuur en een dun design werkblad.

De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

Ontwikkelaar:
Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling

Aannemer: 
Bouwgroep van Stiphout

Architect:
Architecten | en | en

Showroom: 
ASWA Keukens Uden