Hoge Hoek Renaissance in Berkel-Enschot

Hoge Hoek: een grootse wijk met een intiem karakter. Kenmerkend voor Hoge Hoek is de typische dorpse bebouwing; veel verschillende woningtypen en waar geen enkele hoek van de straat lijkt op de andere. Het stedenbouwkundig plan van Hoge Hoek is geïnspireerd op de verkavelingsstructuur van het landschap. De bebouwing in Hoge Hoek krijgt een directe visuele relatie met het omliggende platteland aan de overzijde van de spoorlijn.

Project - Hoge Hoek Renaissance in Berker-Enschot

Project Hoge Hoek Renaissance in Berkel-Enschot met SilverLine keukens

Berkel-Enschot is de perfecte woonplaats als u op zoek bent naar rust en ruimte voor uw gezin, waarbij u geniet van al het moois dat de afwisselende natuur u te bieden heeft. De prachtige, weidse en groene omgeving van dit pittoreske dorp met alle voorzieningen van de stad Tilburg binnen handbereik. Door de ligging aan de N65 en respectievelijk de A58 en A65 bent u binnen afzienbare tijd in Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven.

Het nieuwbouwproject Hoge Hoek kenmerkt zich door de vele verschillende woningtypen en bijbehorende diversiteit in gevelbeelden. Geen enkele hoek van een straat lijkt op een andere en bijna iedere woning is uniek. Het nieuwbouwplan wordt in 4 fases gerealiseerd. Deelfase 1 en 2 zijn gereed en de woningen zijn bewoond. Deelfase 3 is in aanbouw en wordt spoedig opgeleverd.

Renaissance is het laatste deelplan van nieuwbouwproject Hoge Hoek. Het woningaanbod van Renaissance bestaat uit herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Dit deelplan kenmerkt zich eveneens door een ruime opzet en een diversiteit aan woningtypes. Qua architectuur sluit het plan aan bij de deelplannen Toscana, Florence en Elegance. Ook hier zijn de woningen weer heel divers en veelal uniek. De woningen zijn door middel van diverse indelings- en uitbreidingsopties en de afbouwpakketten, geheel op maat te maken.

Project - Hoge Hoek Renaissance in Berker-Enschot

Project Hoge Hoek Renaissance in Berkel-Enschot met SilverLine keukens

De keuken
In het deelplan Renaissance wordt een grote diversiteit aan luxe nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte.

Voor Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben we in dit project voor alle woningen een comfort keuken uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In totaal zijn er vier keukens ontworpen met een ruim aanbod aan apparatuur en voorzien van een dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
Novaform Vastgoedontwikkelaars

Architect: 
Mulleners + Mulleners Architecten

Showroom:
ASWA Image Store te Uden