Westrik in Prinsenbeek

Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten.

Project Westrik in Prinsenbeek

Project Westrik in Prinsenbeek met SieMatic en SilverLine keukens

De plannen zijn nog vers, maar het wordt geweldig. Een buurt met in totaal ongeveer 115 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot en met rij- en hoekwoningen, die allemaal net even anders zijn, maar qua architectuur duidelijk familie. En helemaal mooi; als koper krijg je volop inspraak in hoe jouw woning er straks uit gaat zien.

Het beste van dorp en stad
Westrik is een buurtschap ten zuiden van Prinsenbeek. Het dorp valt sinds 1997 onder gemeente Breda. Toch heeft het oude Prinsenbeek, dat in 1796 een zelfstandige parochie werd, zijn dorpse identiteit weten te behouden. Hier woon je er nog echt buiten, terwijl bruisend Breda vlakbij is. Zoek je rust en ruimte of de hectiek van het centrum? In Westrik vind je het allemaal.

Een levendig dorp
Prinsenbeek is een levendig dorp met tal van voorzieningen. Je kunt er prima winkelen, er zijn supermarkten, kledingwinkels en tal van restaurants. Ook vind je er kinderopvang, basisscholen en een middelbare school. Daarnaast vind je in Prinsenbeek verschillende sportclubs, van voetbal en hockey tot tennis en golf. Je hebt er dus alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen, in een omgeving waar het heerlijk wandelen, fietsen en ontspannen is.

Goed bereikbaar
Westrik ligt aan de zuidzijde van Prinsenbeek en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De A16, A58 en A59 zijn vlakbij en het station van Breda vind je op slechts 6 km afstand. Met de fiets zit je zo in hartje Breda met zijn enorme aanbod van winkels, horeca, kunst en cultuur. En zoek je de natuur op? Met een paar minuten fietsen zit je in Park Over-Bos of kun je eindeloos genieten in het uitgestrekte Liesbosch.

De keuken:
In dit project zijn enkele voorbeeld keukens uitgewerkt van het A-merk SieMatic en ons Huismerk  SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf pelgrim of Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design kunststof of composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar:
Giesbers – Wijchen bouw bv

Aannemer:
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen