Guldenwater in Delft

Wilt u genieten van onbezorgd wonen in een omgeving die rust uitstraalt? Dan is Guldenwater helemaal uw plek. Guldenwater ligt in de luwte van het centrum. U profiteert van de dynamiek van het stadse leven én het comfort van een rustige en groene woon- en leefomgeving. Met zicht op luxe wonen in een parkwoning of appartement, biedt de toekomst u een schitterend perspectief.

Project Guldenwater in Delft met SieMatic en SilverLine keukens

Project Guldenwater in Delft met SieMatic en SilverLine keukens

Guldenwater is een verwijzing naar de rijke geschiedenis van Delft. Het noordelijk deel van de Van Leeuwenhoeksingel werd in het verleden namelijk Gulde(n)water genoemd. Onder diezelfde naam worden nu 7 grondgebonden parkwoningen en 177 appartementen gerealiseerd. Alle parkwoningen en 41 appartementen worden te koop aangeboden. De overige appartementen zijn bestemd voor de vrije huursector.

De herenhuizen en appartementen zijn onderdeel van maar liefst 5 gebouwen van verschillende signatuur. Door het project op te delen in kleinere eenheden ontstaat er een goede voedingsbodem voor een levendig nieuw stuk Delft.

Project Guldenwater in Delft met SieMatic en SilverLine keukens

Project Guldenwater in Delft met SieMatic en SilverLine keukens

De keuken:
Voor dit project is samen met de projectontwikkelaar Ballast Nedam Development gekozen voor een opstelling in het designmerk SieMatic en ons huismerk SilverLine. Met een luxe SieMatic opstelling is een ontwerp voor de Parkwoningen ingevuld voorzien van 5 Siemens apparaten en een composiet werkblad met waterbesparende kraan. Voor de appartementen heeft de projectontwikkelaar gekozen voor ons veelzijdige huismerk SilverLine voorzien van 5 Pelgrim apparaten en een 2cm light design multiplex werkblad .

Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Development

Aannemer:
Ballast Nedam

Architect:
FARO architecten