La Cour Bleue in Weert

Project La Cour Bleue

La Cour Bleue in Weert voorzien van een ASWA keuken

La Cour Bleue is een woonomgeving waarop de bewoners trots kunnen zijn. Een gezellige en veilige plek, die inspireert tot ontmoetingen en het ontplooien van activiteiten. Wonen aan het hof van La cour Bleue kenmerkt zich door de kwaliteiten compactheid, veiligheid, zorgeloosheid en verbondenheid.

Wonen aan de lommerijke singels van Weert was al aantrekkelijk. Daar komt in het gebied tussen Wilhelminasingel, Driesveldlaan en Wilhelminastraat, naast het nieuw gerealiseerde stadhuis, een riante locatie bij.

La Cour Bleue bestaat uit de ontwikkeling van twee plandelen. Het ene plandeel betreft semi-commerciële ruimtes op de begane grond (bedoeld voor publieksgerichte dienstverlening) en appartementen. De comfortabele appartementen zijn gesitueerd aan het Wilhelminaplein. Het andere plandeel betreft stadswoningen gelegen aan een intiem binnenplein en de Wilhelminastraat.

Het plan bevat een tweelaagse ondergrondse parkeergarage. Daarboven is gebouwd aan een veertigtal woningen in velerlei vormen en met een vleugje grandeur. Weelderig gevormd en excellent in zijn soort. Dat is het karakter van de Passage appartementen. In ambiance genieten van een sensationeel vrijheidsgevoel. Een Jonkvrouw omhelst het hoogste gedeelte van La Cour Bleue, 22 statige torenappartementen zullen hier verrijzen. Wonen in een chateau van ruimte, licht en comfort. Haar kleine broertje, opvallend in zijn verschijning door zijn witte jas, biedt in het grote herenhuis plaats aan 16 stadsappartementen. Een betaalbare waardevaste investering voor beginnende woningbezitters. Tien maisons op een rij zorgen voor een solide sluiting van het plan. Zij bieden bescherming voor het hoffelijke Cour en bieden rust en ruimte voor gezinnen.

Wonen aan het hofje van La Cour Bleue is intiem en vertrouwd. Het is de wereld in het klein: idyllisch en verzorgd. Het groen en de rust van La Cour, in het midden van de stadse jeu, geven een gevoel van verbondenheid en geluk.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar BAM gekozen voor een mix aan voorstellen passend bij het karakter van elke fase. Het project is in volle gang.

Ontwikkelaar:
BAM Woningbouw

Aannemer:
BAM Woningbouw

Architect:
Ritzen Architecten