Hervensche Park in ‘s-Hertogenbosch

Luxe, waterrijk en groen wonen op een locatie met historie, vlakbij de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Dat kan binnenkort in Hervensche Park! Op deze fantastische locatie, omgeven door bestaand groen en een sfeervolle woonomgeving, verrijzen straks 11 luxe (half)vrijstaande villa’s! Hier woont u modern en comfortabel, met een historische touch. Het is hemels wonen in Hervensche Park! 

Project - Hervensche Park in 's Hertogenbosch

Project Hervensche Park in ’s Hertogenbosch met ASWA Keukens

Hervensche Park is gelegen tussen Carolus en Heinispark in de wijk De Herven; een geliefde, ruim opgezette wijk ten oosten van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Hier woont u rustig, omgeven door volwassen groen, met alle voorzieningen nabij. De fraaie villa’s hebben een stijlvolle architectuur met een klassieke uitstraling. De kavels zijn riant; u heeft zowel binnen als buiten alle ruimte om volop te genieten. Na het werk even bijkomen in de tuin of een rondje hardlopen door de schitterende omgeving, om daarna heerlijk te ontspannen in uw uiterst comfortabele woning. Dat is luxe leven in optima forma!

In Hervensche Park woont u in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen op korte afstand. In 10 minuten fietsen bent u in het centrum van ’s Hertogenbosch waar u alles vindt voor een culturele of ontspannen avond uit, een lekkere latte macchiato op een terrasje of een lange dag shoppen in de vele leuke boetiekjes. Met de auto zit u zo op de snelweg, en treinstation ’s-Hertogenbosch Oost bevindt zich op loopafstand. In de zeer nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, kinderopvang, supermarkten en sportverenigingen U bent omgeven door rust, ruimte en natuur, maar als u stadse gezelligheid zoekt, hoeft u nooit ver weg!

Project - Hervensche Park in 's Hertogenbosch

Project Hervensche Park in ’s Hertogenbosch met ASWA Keukens

De keuken:
In dit project is samen met de aannemer Slokker Bouwgroep gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich unieke mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden passend bij de vrije indeling van de woning.

Ontwikkelaar:
Slokker Vastgoed.

Aannemer:
Slokker Bouwgroep B.V.

Architect:
Mulleners + Mulleners Architecten, Amsterdam.