De Ruyter in Hilversum

Modern wonen tussen statige villa’s. Paarse heidevelden, fraaie bossen en spiegelende waterpartijen; de omgeving van De Ruyter is rijk aan natuur!

Project De Ruyter in Hilversum met SieMatic keukens

Project De Ruyter in Hilversum met SieMatic keukens

Tussen de oude bomen en statige villa’s in Hilversum verschijnt een nieuw laantje met 14 moderne, duurzame huizen met tuin, vanwaar u zicht hebt op de toren van Dudok’s meesterwerk: het gemeentehuis. De 2-onder-1-kap-woningen liggen aan een gemeenschappelijke en afsluitbare weg. Zou u graag in een klimaatneutraal huis willen wonen in een lommerrijke villawijk, dan is dit uw kans!

Op de plek waar het project wordt gerealiseerd stond vroeger een molen, die De Ruyter heette. Het kleinschalige project De Ruyter ligt aan de rand van het centrum van Hilversum, ten westen van het gemeentehuis. Het privé-laantje loopt van de ’s-Gravelandseweg 72 tot aan de Hoge Naarderweg 55/57.

De keuken:
In dit project is samen met de ontwikkelaar Dennenborgh Group een luxe keuken ontworpen van het merk SieMatic. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design kunststof werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Hilversum.

Ontwikkelaar:
Dennenborgh Group

Aannemer:
Akor Verschuur

Architect:
Grand & Johnson