Larenshart in Laren

Larenshart. Stijlvol wonen in de luwte van bruisend laren. Rust, ruimte en levendigheid. Hier is alles in de buurt. Van winkels van het hoogste niveau tot velerlei horeca met zonovergoten terrassen waar flaneren en ontspanning samengaan.

Project - LarensHart in Laren

Project LarensHart in Laren met ASWA Keukens

LarensHart, midden in het groene hart van het Gooische landschap. Van zandduinen tot heidevelden, van oude engen en akkers tot bossen. Daar midden in ligt het prachtige dorp Laren, waar de karakteristieke dorpsboerderijen staan, afgewisseld met prachtige woningen, veelal onder architectuur gebouwd, aan fraaie kronkelige lanen. Omgeven door veel natuur, met oude statige bomen, hagen, tuinen en parken. In deze groene ambiance komen de 12 exclusieve nieuwbouw appartementen van LarensHart.

Laren, kunstenaarsdorp van weleer, van schapenhouders uitgegroeid tot een mondain dorp in het hart van ’t Gooi. Gastvrijheid wordt hier met een hoofdletter geschreven. Dit sfeervolle brinkdorp met haar kenmerkende Coeswaerde waar zomers de Poffertjeskraam en ‘s winters de ijsbaan worden opgesteld. Omzoomd door fraaie villawijken en verborgen natuurgebieden is het goed wonen.

Toch centraal met Amsterdam en Schiphol op een half uurtje rijden. Naast het winkelhart is het beroemde Singer museum en theater een magneet voor liefhebbers van kunst en cultuur. Het geeft kleur aan dit groenrijke dorp. De vele vaste jaarlijkse activiteiten zoals de Sint Jansprocessie, de kermis, de kunstmarkt en de atelierroute houden het dorp levendig en bruisend.

De keuken:
In dit project is samen met de aannemer MBB B.V. gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze ervaren keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden passend bij de vrije indeling van de woning.

Ontwikkelaar:
Trabis Vastgoedontwikkeling / MBB ontwikkeling B.V.

Aannemer:
MBB B.V.

Architect:
EVE Architecten.