Groot Hartje
in Eindhoven

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omsingeld door cultuur, creativiteit en innovatie kun je genieten van alles wat Eindhoven je te bieden heeft.

Project Groot Hartje Eindhoven, ASWA Keukens Helmond (5)

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen komen er drie nieuwe bij: Adelaide, Brussel en Taipei. Ruimte voor 260 huur- en koopappartementen en 4 stadswoningen in iedere prijsklasse.

Deze nieuwe wijk krijgt letterlijk de vorm van een groot hart. Het project past perfect in het woningbouwoffensief van de gemeente Eindhoven met als doel: gezonde verstedelijking. In Groot Hartje is voor elkaar zorgen een belangrijk thema. Hierdoor wordt door Groot Hartje letterlijk en figuurlijk het Hart van Eindhoven vergroot.

Het merendeel van de huur- en koopappartementen van Groot Hartje zitten in het middensegment. In het voorjaar van 2021 wordt gestart met de verkoop van 59 koopappartementen en 4 woningen. Volgens de planning wordt nog voor de zomer gestart met de realisatie. De oplevering staat gepland voor 2023.

De keuken

De woningen worden geleverd met een keukeninrichting. ASWA Keukens biedt voor dit project een projectkeuken aan. Afhankelijk van het woningtype is er een bedrag in de koopsom opgenomen. Je hebt de mogelijkheid om de standaard opstelling te wijzigen of uit te breiden. Het kopen van de keuken bij ASWA Keukens heeft extra voordelen. Door de directe lijnen tussen de uitvoerder en ASWA kan de keuken kort na oplevering worden geleverd. Daarnaast kan het leidingwerk worden verplaatst tegen de reguliere installatiekosten en zullen de coördinatiekosten bij een keuken van ASWA Keukens niet in rekening worden gebracht.

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed

Aannemer:

Stam & de Koning Vastgoed en Bouw BV

Architect:

LEVS Architecten

Info & verkoop

Van Santvoort Makelaars

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Helmond