LUX Fase 2
in Huizen

Eindelijk is het zo ver, LUX fase 2 gaat in de verkoop met 36 woningen welke traditioneel gebouwd worden. Op het voormalige Lucentterrein kun je nieuw, ruim en comfortabel wonen, op steenworp afstand van het centrum van Huizen én de haven.

Project LUX in Huizen. ASWA Keukens Hilversum

Project LUX fase 2 in Huizen, ASWA Keukens Hilversum

LUX bestaat in totaal uit 72 woningen die in verschillende fases worden opgeleverd. Fase 1 is uitverkocht en nu gaat fase 2 in verkoop! De woningen hebben een stijlvolle architectuur met veel mooie details en variatie in gevelvorm en kleur. Alle woningen zijn energieneutraal en gasloos. Ze worden standaard opgeleverd met onder andere een warmtepomp en zonnepanelen.

Fase 2 bestaat uit 36 woningen in verschillende types. Halfvrijstaand of in een korte rij, helderwit of warmrood, met dwarskap of langskap? Jij mag het zeggen! LUX Huizen is lekker leven met oog op de toekomst. Natuur, rust en ruimte als je daar zin in hebt. Het Gooimeer voor de deur, het centrum op 5 minuten fietsen, net als de haven van Huizen. Hier heb je echt het beste van twee werelden.

De keuken:

In dit mooie project is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Samen met de ontwikkelaar Slokker Vastgoed BV is er daarom niet gekozen voor een basiskeuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning. Daarnaast bieden we een keukencheque aan ter waarde van € 1.000,- te besteden aan een complete keuken bij ASWA Keukens.

Ontwikkelaar:

Slokker Vastgoed BV

Aannemer:

Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Huizen

Makelaar:

Voorma en Walch makelaars in het Gooi

Keukenzaak Hilversum:

Keuken showroom ASWA Keukens Hilversum