Graaf Aelbrechtlaan in Amstelveen

Project Graaf Aelbrechtlaan in Amsterdam

Project Graaf Aelbrechtlaan in Amsterdam. Keukens van het merk SilverLine.

De Graaf Aelbrechtlaan is één van de mooiste lanen in het noordelijk deel van Amstelveen. Hier herrijzen vijftien nieuwe koopwoningen met achtertuinen op het zuiden. De rijtjes van vijf en tien woningen hebben een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Zij zijn standaard uitgerust met zonnepanelen en hebben een hedendaags design. De architect heeft zich bij het ontwerp vooral laten inspireren door de architectuur van de omliggende woningen.

Aan de statige Graaf Aelbrechtlaan zullen 15 royale eengezinswoningen worden gerealiseerd. De woningen zijn ruim en hebben een woonoppervlakte vanaf 132 m² tot 154 m². Alle woningen hebben een diepe tuin op het zuiden! Aan de voorzijde kijken de woningen uit over een brede laan met een prachtige, brede siersloot met groene oevers.

Het project is gelegen op de hoek van de Graaf Aelbrechtlaan met de kruising Rembrandtweg. De huidige blokken zullen plaats maken voor de nieuwbouw. De ligging van het project is uniek, gelegen tussen de bestaande bouw, op steenworp afstand van de winkels van het Stadshart Amstelveen. Ook de snelweg A9 is in mum van tijd bereikt.

De wijk Elsrijk is chique, maar ook gezellig, waardoor het erg populair is. De wijk sluit direct aan op het Amsterdamse Bos en het befaamde Stadshart. In de omgeving liggen diverse parken, veel schitterende waterpartijen en in de straten staan grote volwassen bomen.

Voor de bouw van deze woningen worden de huidige woningen gesloopt, waardoor de laan qua allure nog beter aansluit bij de rest van deze wijk. De woningen met hedendaags design en een knipoog naar de jaren ’30 architectuur zijn hier dan ook helemaal op hun plek.

Keukens:
Voor Slokker Bouwgroep hebben we in dit project een aantal keukenvoorstellen uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In totaal zijn er drie hoek keukens ontworpen met een compleet aanbod aan apparatuur en voorzien van een dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
Eigen Haard

Aannemer:
Slokker Bouwgroep, Huizen