Animali Park in Eindhoven

Project Animali Park in Eindhoven

Project Animali Park in Eindhoven. Keukens van het merk SieMatic.

Daar waar vroeger het grootste vogel- en dierenpark van Europa gevestigd was, verrijst nu een plan met exclusieve woningen met een hoogstaand afwerkingsniveau. In Animali Park komen in totaal 12 villa’s, waaronder vier twee-onder-één-kap woningen en acht vrijstaande villa’s.

Dankzij de rijke historie en de geweldige ligging, vlak bij het centrum van Eindhoven, kunnen we met zekerheid zeggen dat het een unieke woonplek is die u niet zomaar zult aantreffen. De villa’s zijn ontworpen door gerenommeerd architect Joep Hertroijs in samenwerking met Van den Pauwert Architecten. Met oog op licht en leefruimte hebben zij prachtige detaillering toegepast en hoogwaardige materialen voorgeschreven.

Alle villa’s zijn ruim opgezet en qua indeling zijn ze flexibel. Het bijzondere karakter van de woningen wordt versterkt door het hoge afwerkingsniveau. Denk hierbij aan de verschillende exclusieve materialen, maar ook aan de stijlvolle keuken en de zeer complete badkamers.

Wonen op Animali Park betekent dat u voor vele gewenste voorzieningen niet langer dan tien minuten op de fiets hoeft te zitten. In de directe omgeving zijn zowel lagere als middelbare scholen aanwezig. En ook voor de dagelijkse boodschappen, hoeft u niet langer dan vijf minuten te fietsen.

Bent u daarnaast op zoek naar ontspanning? Wandelen, fietsen, paardrijden, ravotten met de hond of zomaar even zitten op een bankje en genieten van de natuur. Animali Park biedt voor elk wat wils, eigenlijk direct vanuit uw woonkamer.

De keukens:
Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van SieMatic “project op maat” marketing. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst 5 inbouwapparaten met o.a. een Bora inductie kookveld met afzuiging en een luxe Miele stoomoven. Deze nieuwe afzuigtechniek, direct verwerkt in het werkblad, zorgt voor ruimtelijkheid en een prachtige doorkijk in de keuken. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet. In totaal hebben we voor dit project 12 unieke keukens ontworpen voor de verschillende type woningen.

Ontwikkelaar:
Kero Vastgoedontwikkeling, Eindhoven

Aannemer:
Aannemersbedrijf Van Rijswijck, Eindhoven

Architect:
Van den Pauwert Architecten