Baak 54 IJburg

Project Baak 54 IJburg in Amsterdam

Project Baak 54 IJburg in Amsterdam. Keukens van het merk SilverLine.

Baak 54: Prachtig gelegen naast het water! 

In de nu nog lege ruimte aan het IJmeer, tussen de Pampuslaan, Marius Meijboomstraat en Wim Noordhoekkade, komt straks een prachtig gebouw met  comfortabele appartementen met zonnige buitenruimte en 5 unieke woonwerkwoningen met fraai uitzicht op het IJmeer en Durgerdam.

Er komen in Baak 54 vijf woonwerkwoningen en twaalf appartementen voor de verkoop. Deze woonwerkwoningen en appartementen maken deel uit van een groter geheel: in de punt van het plan wordt een woonhuis voor meervoudig complex gehandicapte kinderen gevestigd. In het gedeelte daartussen en in de toren naast het water komen huurwoningen. En in de ruimte binnen het plan wordt, omringd door de appartementen en woonwerkwoningen, een ‘kijktuin’ aangelegd.

De woonwerkwoningen in Baak 54 liggen aan de Pampuslaan en bieden daarmee een prachtig uitzicht over het IJmeer en Durgerdam. Ze zijn voor IJburg uniek in haar soort: compact en ook nog goed betaalbaar. De appartementen in Baak 54 liggen aan de Marius Meijboomstraat. Er zijn appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Alle appartementen hebben twee slaapkamers.

IJburg is met recht een moderne stadswijk: strakke architectonische gebouwen, lofts, winkels en restaurants. En in combinatie met de eigenschappen van wonen op een eiland maakt dit IJburg tot een ideale woonomgeving. Baak 54 combineert woon- met werkgenot op Haveneiland-Oost, één van de zeven eilanden. Gelegen tussen de Pampuslaan, Marius Meijboomstraat en de Wim Noordhoekkade, waar in 2016 het water direct langs komt te lopen en dus de boten langs varen.

De keukens
Voor dit project is samen met de project aannemer Slokker Bouwgroep voor een ontwikkeling van Alliantie gekozen voor een opstelling in het huismerk SilverLine. Met drie opstellingen is een ontwerp voor alle koopwoningen ingevuld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Alliantie

Aannemer:
Slokker Bouwgroep

Architect:
Arons en Gelauff