De Daen in Amsterdam

Project De Daen in Amsterdam

Project De Daen in Amsterdam. Keukens van het merk SieMatic en Bribus.

“uniek en exclusief wonen” Dat kan in De Daen. In De Daen worden 31 bijzondere, hoogwaardig afgewerkte, appartementen gerealiseerd, variërend van 46m2 tot 116m2. De meeste woningen hebben een oppervlakte van +/- 72m2. De woningen zijn ruim van opzet en luxe uitgevoerd, waaronder een eveneens luxe keuken en badkamer. De grote hardhouten raampartijen in authentieke stijl zorgen voor veel lichtinval en een bijzondere uitstraling.

De Daen, dat betekent duurzaam en stijlvol wonen in het hart van de bruisende Pijp. De Daen bestaat uit 31 appartementen. De luxe en bijzondere woningen zijn duurzaam, met hoogwaardige materialen en met hoge isolatiewaarde gebouwd. De Daen is nieuw gebouwd in een geheel authentieke stijl.

Het ontwerp van De Daen komt van de tekentafel van de architecten van Forideas uit Amsterdam. Dit bureau wordt geprezen om zijn stijlvolle en subtiele benadering van architectonische inpassingen in binnenstedelijke situaties. Gedegen kennis van de bouwtraditie en een eigentijdse, innovatieve aanpak leiden tot ambitieuze ontwerpen.

Voor de bouw wordt gebruik gemaakt van zeer duurzame en hoogwaardige materialen, waarbij de herkenbare ritmiek van raamopeningen, de verticale gevelverdeling, de Franse balkons en de toepassing van natuursteen in de stedelijke plint zeker niet ontbreken! De bouw van de Daen is gestart op 30 januari 2012, de meeste appartementen zijn in april 2014 opgeleverd en reeds bewoond. De laatste vier appartementen zijn in 2015 high end afgebouwd. De verkoop van de laatste vier begane grond appartementen is gestart in februari 2016.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Palazzo gekozen voor het merk Bribus en SieMatic. In totaal zijn er 3 keukens ontworpen, nl. Bribus Basic, Bribus Premium en als optie een SieMatic keuken. Bribus Premium en SieMatic in een greeploze uitvoering. Allen met een volwaardig apparatenpakket van Atag en een werkblad van composiet 2 cm dik “light design”. Van de verkochte appartementen hebben we tot nu toe 100% ingevuld met keukens van Aswa.

Ontwikkelaar:
Palazzo

Aannemer:
Vink en Veenman

Architect:
Forideas