Gestelse Veste
in Sint-Michielgestel

De natuur bloeit, het centrum bruist en het leven lacht je toe. In Gestelse Veste in Sint-Michielgestel geniet je van een zorgeloze omgeving met dorpse gemoedelijkheid. Van het groen in de landelijke omgeving tot de levendige en gezellige terrasjes in het bedrijvige centrum. In een appartement van Gestelse Veste voel jij je thuis, want het gastvrije karakter is waar dit mooie dorp in uitblinkt.

Project Gestelse Veste in Sint-Michielgestel, ASWA Keukens Uden

Aan de Nieuwstraat in Sint-Michielsgestel worden 15 levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. Deze gelijkvloerse woningen bieden de uitkomst voor diegene die op zoek is naar een woning die van alle gemakken is voorzien. De appartementen maken deel uit van een volledig nieuw drie-laags appartementencomplex.

Vanuit de appartementen in Gestelse Veste is het slechts enkele minuten lopen naar het centrum van Sint-Michielsgestel. In dit typisch Brabantse dorp wonen de mensen met plezier. Het is een levendig dorp waar veel georganiseerd wordt en er heerst een echte ons kent ons cultuur. Het is er heerlijk wonen. Leuk voor jong en oud.

Het plangebied is dan ook prima bereikbaar en perfect gelegen. Zoek je toch liever de bruisende steden op als Eindhoven en ’s-Hertogenbosch? De verbindingswegen zoals de A50 en de A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar met de auto.

De keukens

In dit project is samen met Woonveste gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Woonmakers Projectontwikkeling

Aannemer

Woonveste Bouw BV

Architect

Bureau voor architectuur en stedenbouw Rose en de Bie BV

Info & verkoop

Bernheze Makelaars te Uden

Keukenzaak Uden

Keukenshowroom ASWA Keukens Uden