De Keizer
in Aalst Waalre

Op het terrein van de voormalige speelgoedfabriek “De Keizer” in het centrum van Aalst ontstaat een nieuw karakteristiek woongebied. De woningen zullen worden vormgegeven als een interpretatie van een typische dorpse bebouwing.

Project De Keizer in Aalst Waalre met Keuken op maat, ASWA Keukens

Project De Keizer in Aalst Waalre, ASWA Keukens

Het plan bestaat in totaal uit 33 grondgebonden woningen in verschillende prijsklassen. Het woningprogramma omvat 9 tussenwoningen, 10 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 8 vrijstaande woningen. 10 woningen zullen worden ondergebracht in de verhuur. Alle woningen worden gasloos opgeleverd waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Hiermee bent u klaar voor de toekomst!

De Keizer ligt in een prettige woonwijk op loopafstand van het centrum van het dorp Aalst. Met de auto bent u binnen enkele ogenblikken op de snelweg. Met de fiets bent u binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven. Tevens bevinden zich recreatie, sport en natuur binnen handbereik.

DE KEUKENS

In dit project is samen met Kero Bouw en Vastgoed gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

ONTWIKKELAAR

Kero Bouw en Vastgoed

AANNEMER

Bouwbedrijf van Gerven B.V.

INFO & VERKOOP

Van Santvoort Makeleaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond