Perrekerveld
in Boekel

In uitbreidingswijk De Run worden 10 betaalbare starterswoningen en 2 hoekwoningen gerealiseerd. Kenmerkend voor deze woningen is de praktische indeling en de royale open woonruimte. Winkelen, sporten, dineren: Je vindt het allemaal op slechts een steenworp afstand van de dorpscentrum van Boekel.

Project Perrekerveld in Boekel, ASWA Keukens

Winkelen, sporten, dineren: Je vindt het allemaal op slechts een steenworp afstand. Met een supermarkt, enkele grote winkelketens en verschillende dagverse winkels binnen handbereik hoef je voor de dagelijkse boodschappen niet ver! Wil je even helemaal tot rust komen? In de omgeving vind je diverse natuurparken zoals Natuurgebied de Perekker, Nationaal Park de Grote Peel, Natuurgebied de Stippelberg of Landschapspark de Maashorst. Een dagje uitgebreid shoppen kan in een van de nabijgelegen steden zoals ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen.

In totaal komen er 10 starterswoningen en 2 hoekwoningen beschikbaar in Perrekerveld. Kenmerkend voor deze woningen is de praktische indeling en de royale open woonruimte. Vanuit de keuken heb je direct zicht op de woonkamer. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een knusse zithoek en de grote raampartijen zorgen dat er volop daglicht binnenkomt en geven vrij zicht op de achtertuin. Vrienden en familie lopen achterom binnen voor een kop koffie of gezellige borrel.

Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer, een fraai ingerichte badkamer en een vlizotrap naar de zolder.  Bij de hoekwoningen zijn er twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trapopgang naar de tweede verdieping met dakkapel. De zolder kan je als extra ruimte gebruiken die bijvoorbeeld als werkkamer of inloopkast kan worden ingericht.  De woning is helemaal toekomstbestendig, doordat er geen gasaansluiting meer nodig is en de woning voldoet aan de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik. Beter voor het milieu en je merkt het ook iedere maand aan de lagere energierekening.

De keukens

In dit project is samen Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling

Aannemer

Bouwbedrijf van Stiphout

Makelaar:

Bernheze makelaars en adviseurs

Keukenzaak Uden:

Keukenshowroom ASWA Keukens Uden