Donna Strijp-S
in Eindhoven

We kunnen wel stellen dat Donna een van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S zal worden. Gelegen naast het Klokgebouw met het bruisende Ketelhuis in de voortuin en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt Donna ongekende kansen en alle ruimte om te ontmoeten, wonen én werken. Multifunctioneel en dynamisch, dankzij het Strijp-S-roltrapmodel.

Donna Strijp-S Eindhoven, ASWA Keukens

Wonen en/of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk. De 34 woonlofts bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. De woningen variëren tussen de circa 67m² en 120 m² en beschikken over een royale buitenruimte.

Door het roltrapmodel zet je in Donna eenvoudig de volgende stap in je werkcarrière op Strijp-S of in Eindhoven. Zowel bestaande als nieuwe bedrijven kunnen via het roltrapmodel werkruimten huren. Van start-ups tot high-end-bedrijven, en alles daartussen. De 26 werklofts variëren tussen de circa 68m² en 110 m².

Strijp-S is in alle opzichten uniek, het hoge percentage creatievelingen dat er nu woont en werkt, het industriële verleden en de werkmentaliteit. Het creatieve hart van de stad dat nooit stil zal staan. Grote gedeeltes van de oude fabrieken zijn omgetoverd tot hippe winkels en goede horecazaken, waaronder Het ketelhuis, Mood, de Pastry Club en niet te vergeten de Vershal. Een variëteit aan horeca waar zowel zakelijk als privé gebruik van kan worden gemaakt.

De keuken:

Donna biedt werk- en woonlofts op een prominente ‘hippe’ locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Wessels Zeist BV is er in dit project gekozen voor de inzet van een zeer complete basiskeuken van het veelzijdige huismerk SilverLine of designmerk SieMatic, waarbij er bewust is gezocht naar persoonlijk advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen verder in te vullen. Met vier opstellingen is een ontwerp voor alle bouwnummers ingevuld. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet.

Gebiedsontwikkelaar:

SDK Vastgoed B.V.

Aannemer:

Wessels Zeist BV

Architect:

De Bever Architecten

Makelaar:

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak: 

ASWA Keukens Helmond