‘T Park
in Hilversum

Wij zijn er trots op dat we je een uniek project mogen aanbieden. Een project op één van de laatste groene locaties zo centraal in de Randstad. ‘T Park in Hilversum is bijzonder, het beste van twee werelden; tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. De ideale combinatie voor actief leven en comfortabel wonen.

Project 'T Park in Hilversum, keukens op maat door ASWA Keukens

Project ‘T Park in Hilversum, keukens op maat door ASWA Keukens

Een eeuwenoud landgoed, in het midden van ’t Gooi is zeker geen alledaagse plek voor een modern en duurzaam woonproject. De locaties waar volledig nieuw gewoond kan worden, omringd door volgroeide bossen en heide, zijn immers op één hand te tellen. En toch… is het projectontwikkelaar VORM gelukt om aan de rand van het levendige Hilversum een park te ontwikkelen met 50 schitterende duurzame woningen.

’t Park op Monnikenberg wordt zonder twijfel een van de meest bijzondere nieuwe woongebieden in ’t Gooi. Wat een geluk… vooral voor u als toekomstige bewoner! In het plan zijn drie-onder-één-kap-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen ingezet, met een diversiteit aan gevelaanzichten. Waar de ene woning dwars op het kavel is geplaatst, staat de volgende hier weer haaks op. ‘t Park heeft de uitstraling die u verwacht van een stedelijke buurt aan de rand van het bos: royaal, ruim en ontspannen. Exact het gevoel dat u krijgt, wanneer u na een dag hard werken ’t Park en uw woning betreedt..

De keukens

In dit bijzondere project is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Samen met de ontwikkelaar VORM is er daarom niet gekozen voor een standaard keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

VORM

Aannemer

BM van Houwelingen

Architect

KOW Architectenbureau

Info & Verkoop

Dorenbos & Rasch Makelaars

Keukenzaak Hilversum:

Keuken showroom ASWA Keukens Hilversum