De Vijf Heeren in Leerdam

Project De vijf heeren in leerdam

Project De vijf heeren in Leerdam. Keukens van het merk SieMatic.

Aansprekende architectuur met allure. Alle nieuwbouwwoningen in het project De vijf Heeren worden gebouwd onder klassieke architectuur met fraaie detaillering in de gevels en bijzondere elementen. De nieuwbouwwoningen zijn gelegen op een prachtige plek in het gezellige pitoreske Leerdam.

De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat u precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij uw persoonlijke gezinssituatie.

De woningen dragen de namen van de grondleggers van de Vijfheerenlanden. De vrijstaande woningen met de naam Heer Vianen liggen aan het water en zijn rondom de woning geheel voorzien van een ruime tuin. De woningen Heer van Arkel zijn gelegen aan een rustige straat. Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn ruim van opzet en beschikken allen over een heerlijke ruime tuin. De woningen met de naam Heer Ter Leede zijn fraaie en zeer ruime twee-onder-een kapwoningen met diverse mogelijkheden.

De woningen liggen in de prachtige woonlocatie genaamd Broekgraaf. Door de ligging dichtbij het historische centrum, zijn alle gemakken van winkels en horeca op steenworp afstand. Het is goed toeven op een van de mooiste plekjes van Leerdam!

De keukens:
Samen met Klok Bouw Ontwikkeling is een luxe greeploze keuken ontworpen van het A-Merk SieMatic. De uitgewerkte hoekopstelling is voorzien van vijf keukenapparatuur en is tevens uit te voeren met een prachtige bar. Hierdoor wordt de keuken meer betrokken bij de woonkamer, en ontstaat het ware fun-cooking gevoel. Door de aanwezigheid van een composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet.

Ontwikkelaar:
Parczoom BV

Aannemer:
Gebr. Blokland BV
Klokwonen

Architect:
Bijl Architecten