De Kruidenbuurt
in Eindhoven

De Kruidenbuurt in Eindhoven is een aantrekkelijke wijk om in te wonen. Met veel groen en variatie, ruim van opzet en met zo min mogelijk auto’s op straat. Een levendige wijk waar kinderen veilig kunnen spelen en met volop mogelijkheden voor ontmoeting en interactie.

Project de Kruidenbuurt Eindhoven, ASWA Keukens

Project de Kruidenbuurt in Eindhoven, ASWA Keukens

Het plan bestaat in totaal uit 650 woningen, zowel koop als huur. Met de bouw van de laatste 56 koopwoningen is de wijk compleet. Deze woningen worden gerealiseerd in het middengebied. Het is er groen, er zijn veel sport- en speelvoorzieningen en er komen geen auto’s.

De woningen worden verkocht volgens een bijzonder concept waardoor elke woning uniek wordt. Zes jonge architecten hebben 12 gevels ontworpen waar je uit kunt kiezen. De ene gevel is geïnspireerd op de architectuur van Amsterdam-Oud West een andere gevel is sober en daarmee strak en praktisch en weer een andere woning is uitgevoerd met een erker. Aan jou de keus!

DE KEUKENS

Behalve de buitengevel heb je ook in de woning zelf volop mogelijkheden. Alle woningen, behalve de specials, kunnen standaard worden uitgebreid met een ruime aanbouw van 2,4 meter. Je mogelijkheden qua indeling nemen dan flink toe. Denk aan de plaats van de keuken. In dit project is daarom, samen met de opdrachtgever Stam en de Koning Bouw BV, een complete keuken voor iedere woning ontworpen van het veelzijdige merk SilverLine. Passend bij de indeling van de woning.

ONTWIKKELAAR

Stam + De Koning Bouw bv

AANNEMER

Stam + De Koning Bouw bv

INFO & VERKOOP

ERA vb&t makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond