De Hoogheden
in Berkel-Enschot

In De Hoogheden woon je straks heerlijk in een prachtige wijk met veel ruimte voor jou en je gezin. Het oude klooster in je ‘achtertuin’ geeft een bijzondere ambiance. De royale, karakteristieke woningen zorgen voor optimaal woongenot in een omgeving waar je fijn kunt leven.

Project De Hoogheden in Berkel-Enschot Herenhuizen, ASWA Keukens

Project De Hoogheden in Berkel-Enschot, ASWA Keukens

De Hoogheden is een nieuwbouwproject in Berkel-Enschot en maakt onderdeel uit van de wijk Koningsoord. Koningsoord is een nieuwbouwwijk met een dorps karakter waar de komende jaren circa 750 woningen worden gerealiseerd. Nieuwbouwproject De Hoogheden omvat 66 woningen. Het project wordt verkocht in twee fases. Fase 1 bestaat in totaal uit 39 woningen. Het woningaanbod bestaat uit rij- en hoekwoningen, herenhuizen in de vorm van drie-onder-één-kap en vier-onder-één-kapwoningen, twee-onder-éénkapwoningen en vrijstaande woningen.

De Hoogheden heeft de perfecte ligging. Je woont heerlijk in dit prettige dorp vol groen en ruimte. Maar wil je lekker naar de stad? Dan ben je binnen 10 minuten in hartje Tilburg waar de mogelijkheden oneindig zijn en je kunt genieten van het stadse leven. Na een dagje drukte keer jij weer terug naar je rustige, eigen plekje. Maar in Koningsoord is het zeker nooit saai door de levendige, gezellige omgeving. Dat is nog eens genieten, toch?

De keukens:

In dit project is samen met de ontwikkelaar Novaform een luxe keuken voor iedere woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf Pelgrim keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet.

Ontwikkelaar

Novaform Vastgoedontwikkelaars

Aannemer

Huybregts Relou

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Uden