“Een klein detail, maar getuigt van goede nazorg en service!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Marco en Judith uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA?
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Kijkje in de keuken bij Marco en Judith uit Eindhoven

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Via een vriend van ons. We zijn ook op meerdere plekken gaan kijken maar hebben uiteindelijk toch voor ASWA gekozen. De showroom is echt heel mooi. Er staan veel opstellingen maar elke keuken krijgt zoveel ruimte, dat je het gevoel krijgt echt in een keuken van een huis te staan. De kastjes en meubels waarmee het geheel aangekleed is, maken het helemaal af.

Hadden jullie vooraf verdiept in de apparatuur?
Nee niet echt. We wisten dat we op gas wilden gaan koken. De vier pitten op een rij zijn nieuw voor ons maar bevallen heel goed. De wijnklimaatkasten zo symmetrisch geplaatst vonden we meteen een heel mooi idee. Huib, onze keukenadviseur bij ASWA, heeft ook nog even de mogelijkheid van een stoomoven besproken maar daar hebben we niet voor gekozen.

Is de verbouwing helemaal volgens plan verlopen?
Nou dat niet helemaal… Maar dat ging al mis ver voordat de keuken erin zou komen. Onze badkamer en keuken zijn gelijktijdig verbouwd. Dat was echt even behelpen. Doordat het een oud huis is, moesten leidingen en afvoeren vervangen en verlegd worden daar waar nodig was. We zijn een tijdje, elke dag na het eten met een teiltje naar de badkamer gegaan om daar samen af te wassen. Heel romantisch… maar voor korte duur. Door een foutje met de kozijnen liep de bouw een flinke vertraging op en werd de montage van de keuken doorgeschoven. Gelukkig was dit voor ASWA geen probleem.

Is de keuken helemaal geworden zoals jullie verwacht hadden?
Zeker. Ons geduld is op de proef gesteld maar het was het waard. Na de montage hebben we meteen foto’s naar Huib gestuurd. Hij zag dat de wijnklimaatkasten en de oven niet gemonteerd waren volgens zijn idee. Ons was het nog niet opgevallen. Tijdens zijn vakantie heeft hij achter de schermen alles in gang gezet om dit te veranderen. Een klein detail maar getuigt van goede service!

Nieuwe keuken kopen?

Wil je graag meer weten over de verschillende materialen van een keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: