Ik kan niet kiezen!

- Nieuws, Tips & Tricks

Stel, je wilt zowel een wok brander als een inductiekookplaat en daarnaast houd je ook nog van grillen. De keuze wordt bijna onmogelijk gemaakt door het aantal mogelijkheden. Hier is wat op bedacht. Verschillende merken bieden losse elementen die je bijna oneindig kunt opbouwen. Hierdoor kun jij je eigen ideale samenstelling creëren.

Tips&Trucs Atag Puzzelo

ATAG Puzzelo’s

De ATAG puzzelo’s bieden de gewenste flexibiliteit om kooktechnieken te combineren, zoals grillen, frituren en wokken. De puzzelo’s zijn als het ware kleine kookplaten, u krijgt daarmee de mogelijkheid om meerdere kookplaten naast elkaar in het werkblad te integreren. De plaatjes zijn ongeveer 33cm breed en kunnen dus maximaal 2 pitten bevatten indien u kiest voor een gaskookplaat, inductie of keramisch.

Ook zijn er de keuzemogelijkheden voor een heuse Japanse manier van koken, de teppan yaki kookplaat. Een wok brander met gas en een gasinductie kookplaat kunnen ook niet meer ontbreken in de moderne keuken. Daarnaast kan er zelfs voor een geïntegreerde friteuse worden gekozen.

ATAG heeft ook kookgedeeltes met digitale timing. Koken draait namelijk ook vooral om timing. Zeker voor koks die in meerdere fases en met meerdere pannen op het vuur werken. Daarom zijn sommige kookplaten uitgerust met digitale timers. Gebruik ze om de verstreken kooktijd af te lezen of om de kookduur te programmeren. De brander schakelt daarna automatisch uit. Alle ATAG inductiekookplaten met Touch Control en Iris Slide Control hebben ook een pauzetoets. Eén druk op deze toets schakelt de zone(s) die u gebruikt naar een zeer laag vermogen. En dat komt van pas als bijvoorbeeld de deurbel of telefoon gaat op het moment dat u aan het koken bent.

Fusion Vulcano
Wie wil wokken zoals het in Azië gebeurt, heeft hoge temperaturen nodig. Heel hoge temperaturen. Daarom heeft ATAG een speciale brander ontwikkeld met een krachtige, geconcentreerde vlam. De wokbrander bestaat uit twee ringen die u los van elkaar kunt inschakelen. Meer over de Fusion Vulcano van ATAG vindt u hier.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook