WestPoint in Vleuterweide Utrecht

WestPoint ligt op een fantastische plek, midden in het centrum van Vleuterweide in Utrecht. Tegen het gezellige winkelcentrum aan met al zijn voorzieningen en met uitzicht over de centrale vijver. Direct naast het gebouw is een enorm parkeerterrein en veel parkachtig groen.

Project WestPoint in Vleuterweide Utrecht

Project WestPoint in Vleuterweide Utrecht met SieMatic keukens

WestPoint, het beste van twee werelden! Het centrumgebied van Vleuterweide wordt in het noordoosten begrensd door de busbaan, in het zuiden door de Landschapsbaan en in het westen door de Burchtpromenade met zijn park­achtige inrichting. De 30 appartementen van WestPoint zijn gesitueerd tegen Winkel­centrum Vleuterweide en vlakbij de centrale vijver. Het beste van twee werelden dus: én alle voorzieningen om de hoek én prachtig uitzicht over de vijver.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (busbaan en NS-Station Vleuten zijn vlakbij) maar ook met de auto (afslagen van A12 en A2 zijn eveneens dichtbij). Even naar dat andere centrum, dat van Utrecht? Daar zit u zo!

Elk appartement heeft een riant balkon op het zuiden of westen en beschikt over 3 of 4 kamers. Er zijn 6 verschillende typen waarvan de gebruiksoppervlakten variëren van circa 60 tot 93 m2. Welk appartement past het beste bij u?

De keukens
Voor dit project is samen met de ontwikkelaar Ballast Nedam gekozen voor een rechte keukenopstelling van het luxe designmerk SieMatic. De keukens zijn voorzien van 5 Siemens apparaten, een composiet werkblad en een waterbesparende kraan. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij B.V.

Aannemer:
Ballast Nedam West

Architect:
Christoph Kohl Architekten