De Maximiliaan te Rotterdam

Project De Maximiliaan in Rotterdam.

Project De Maximiliaan in Rotterdam met projectvoorstel SieMatic en SIlverline keuken.

De Maximiliaanstraat is een rustige straat, gelegen aan de noordzijde van de wijk Oud-Charlois, ingeklemd tussen de Wolphaertsbocht, Boergoensestraat en de Doklaan, dicht bij het Karel de Stouteplein en de ingang van de Maastunnel. De ingang van de fiets- en voetgangerstunnel naar het centrum van Rotterdam ligt op loopafstand. 

Het bouwjaar van het gebouw de Maximiliaan is 1914. De gevels zijn uitgevoerd in baksteen en hebben fraaie metselwerk details. De kozijnen zijn van hout, wit geverfd en er bevinden zich glas in lood ramen aan de voorzijde. In de voormalige school aan de Maximiliaanstraat 17-19 te Rotterdam worden in de bestaande bouwkundige stramienen van de klaslokalen een 6-tal (casco) woningen gerealiseerd en op de zolder een 2-tal top appartementen. De woningen bestaan in de basis uit een begane grond met een hal, toilet, woonkamer, keuken en een tuindeur naar de buitenruimte. Op de 1e verdieping bevinden zich de slaapkamers, de badkamer en een berging

De keukens:
Voor This Side Up The Builders Company hebben we in dit project een keukenvoorstel uitgewerkt van SieMatic en ons huismerk SilverLine. Er is een complete keuken ontworpen met een complete set van 5 apparaten en voorzien van een 2 cm dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
This Side Up The Builders Company

Aannemer:
OK Timmerwerken