Veghels Buiten in Veghel

Project_Veghels_ Buiten_1

Project Veghels Buiten in Veghel.

In Veghels Buiten worden de huizen gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. Lekker landelijk wonen en toch overal dichtbij. 

Grenzend aan Veghels Buiten ligt het prachtige Aa-dal, een natuurgebied van grote ecologische en recreatieve waarde. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen is De Boekt. Je fietst er in een paar minuten naar toe. Hier vind je een supermarkt en enkele verswinkels. In het nabijgelegen centrum van Veghel is het winkelaanbod veel groter. Hier vind je vrijwel alles wat je zoekt bij elkaar. Er zijn speciale koopzondagen, die soms worden gecombineerd met een thema, zoals een modeweek of een culinair weekend. De Veghelse winkeliers houden van leven in de brouwerij, ze organiseren regelmatig speciale evenementen. Lekker sporten is in Veghels Buiten geen enkel probleem. Hardlopen, mountainbiken, fietsen (ook op de racefiets), paardrijden, het kan allemaal vlak bij huis.

De keukens:
Voor Dura Vermeer hebben we in dit project een keukenvoorstel uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. Er is een complete keuken ontworpen met een complete set van 5 apparaten en voorzien van een 2 cm dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
Dura Vermeer

Aannemer:
Dura Vermeer

Architect:
Architectenbureau Visser en Bouwman