Mooi Wonen in Veghels Buiten

Tsjilpende vogels. Langzaam word je wakker. De geur van gemaaid gras prikkelt je neusvleugels. Je rekt je genoeglijk uit. Opstaan. Eerst een kopje thee. De dauw op de weilanden glinstert in het licht van de opkomende zon. Even van het uitzicht genieten…Vakantie? Nee hoor. In Mooi Wonen in Veghels Buiten begin je zo elke dag!

Project Mooi Wonen in Veghels Buiten met SieMatic keukens

Project Mooi Wonen in Veghels Buiten met SieMatic keukens

Veghels Buiten is geen gewone woonwijk. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen.

In buurtschap de Kloostertuinen worden 4 vrijstaande- en 2 halfvrijstaande woningen door Bloom VastgoedCreatie gerealiseerd. De woningen hebben allen een hoge kwaliteit, met fraai uitzicht over het Brabants landschap. Deze woningen van Mooi Wonen zijn hét alternatief voor ‘zelfbouwen’. De voordelen? Een woning die helemaal compleet wordt opgeleverd met luxe keuken en badkamer. Riante leefruimten met veel mogelijkheden qua indelingen, zodat je zonder uit te bouwen extra ruimten en functies op de begane grond kunt creëren. Een woning gerealiseerd zoals jij dat wil, zonder financiële verrassingen. Ontdek het zelf op deze site.

Sfeerimpressie:

Om u een nog beter beeld te geven van de sfeer en mogelijkheden binnen Mooi Wonen in Veghels Buiten, vindt u hier enkele impressies. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

De keukens:

Mooi Wonen in Veghels Buiten biedt in totaal 6 luxe woningen, met een doordachte architectuur omgeven door het groen, vlakbij het centrum. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor designmerk SieMatic. De luxe (basis)keuken is voorzien van vier Siemens inbouwapparaten met o.a. een Siemens inductionAir kookplaat, ofwel een inductiekookplaat met afzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:

Bloom VastgoedCreatie

Aannemer:

Bouwbedrijf Wagemakers

Architect:

Bedaux de Brouwer Architecten