Residence Parkeind in Venray

Project Residence Parkeind in Venray

Project Residence Parkeind in Venray. Keukens van het merk SilverLine.

Een uniek bouwwerk op een unieke locatie. Residence Parkeind is de naam voor het nieuwbouw project gelegen op het voormalige Mgr. Goumansplein, tussen de Eindstraat, het park bij de grote kerk, het Kerkpad en de achterzijde van de Marktstraat. In Residence Parkeind wordt het huis van Venray, 6 stadswoningen en 5 appartementen gesitueerd.

Zoals de naam al zegt, staat Residence Parkeind voor wonen waar je je thuis voelt aan het einde van het park van Venray. Bekijk ook de animatie van het nieuwbouwproject.

Residence Parkeind staat voor bouwen met duurzame materialen, kwaliteit en oog voor detail. Zowel de stadswoningen als de appartementen bieden veel ruimte en een eigenheid voor verscheidende mensen.

De stadswoningen met exclusieve parkeerplaats en berging zijn uniek in hun soort. Dit type woonobject komen we in Venray nog niet tegen. Het gemak om uw auto in de afgesloten stallingsruimte te parkeren en vervolgens via uw berging intern de woning te bereiken, geeft een maximaal gevoel van veiligheid. Intern is het woonprogramma zeer royaal opgezet met woonoppervlaktes variërend van 134 m² tot 161 m².

De appartementen met exclusieve parkeerplaats en berging zijn uniek in hun soort. Dit type woonobject komen we in Venray nog niet tegen. Het gemak om uw auto in de afgesloten stallingsruimte te parkeren en vervolgens via uw berging intern het appartement te bereiken, geeft een maximaal gevoel van veiligheid. Intern is het woonprogramma zeer royaal opgezet met woonoppervlaktes variërend van 196 m² tot 297 m².

De keukens
Voor de luxe appartementen met veel indelingsvrijheid is gekozen voor het merk A-merk SieMatic . De zeer luxe keukens met een hoge kasten wand en compleet werkeiland zijn voorzien van maar liefst 6 Siemens inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet. Voor de verschillende typen stadswoningen is een scherp projectvoorstel uitgewerkt we hebben hier samen met de ontwikkelaar gekozen voor het huismerk SilverLine met 5 Pelgrim apparaten en een strak multiplex blad.

Ontwikkelaar:
J.R.V. Projekten B.V.

Aannemer:
Bouwmij Janssen

Architect:
Leenders Architecten Ingenieurs