Appartementencomplex Het Linnen in Waalre

Project Het Linnen in Waalre

Project Het Linnen in Waalre. Keukens van het merk SieMatic en SilverLine.

Waar vroeger in Waalre Linnenweverij Van Dijk & Zonen was gevestigd, wordt nu nieuwbouwplan Wonen Hartje Waalre gerealiseerd. 54 karaktervolle woningen en appartementencomplex Het Linnen, binnen een ruim opgezet ontwerp. 

In Wonen Hartje Waalre staat de woonwens van de koper centraal. Dit vertaalt zich in 54 karaktervolle woningen en appartementen, binnen een ruim opgezet ontwerp met voldoende parkeermogelijkheden. Het vele groen verstrekt het gevoel van rust en ruimte wat ook terug te vinden is in de woningen en appartementen. De woningen zijn zeer divers en verwijzen allen naar het rijke, authentieke verleden van deze bijzondere locatie.

In hartje Waalre woon je rustig maar centraal. Winkels, horeca, (zorg-) voorzieningen en een rijk verenigingsleven maken Waalre een bijzondere, levendige gemeente. Hier vindt u het beste van twee werelden. Het ene moment geniet u van de rust en vervolgens van de gezellige dorpsdrukte.

Waalre grenst aan de zuidzijde van Eindhoven. Waalre is gelegen in een bosrijke omgeving.  De gemeente hanteert dan ook de slogan “Waalre Groenfontein”. Groenfontein van de Kempen. Een fraaie titel die perfect past bij het uitgestrekte natuurgebied rondom Waalre. Genieten van alles wat groen is. Bos, heide, vennen, slingerende riviertjes als de Dommel. In Waalre laat de natuur zich van haar mooiste kant zien. Geniet ervan, al wandelend en fietsend of binnen de geborgenheid van uw tuin of balkon. De natuur van de omgeving reikt namelijk tot in ‘Wonen Hartje Waalre’.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Novaform gekozen voor een SieMatic keuken in combinatie met het huismerk SilverLine. Voor dit project is er gebruik gemaakt van de “op maat” projectbrochure van SieMatic! Door het inzetten van de projectcalculator heeft de koper alle vrijheid om thuis een beeld te vormen van de mogelijkheden met de keukens in zijn woning of appartement.

Ontwikkelaar:
Novaform Vastgoedontwikkelaars, Eindhoven

Aannemer:
Huybregts Relou

Architect:
LSWA Architecten