Appelvink
in Panningen

20 luxe nieuwbouw appartementen aan het Ringovenpark in Panningen. Appelvink ligt in een open, parkachtige woonomgeving met de dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Voor jouw boodschappen, een lekker kopje koffie op een terras of een avondje uit kun je de auto laten staan.

Project Appelvink in Panningen, ASWA Keukens

Project Appelvink in Panningen, ASWA Keukens

In Appelvink worden 18 appartementen over vier woonlagen en twee royale penthouses op de bovenste etage gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit twee delen die gescheiden zijn door een centrale hal met liftinstallatie en trappenhuis. Met maximaal vier appartementen per verdiepingsvloer ervaar je het wonen in Appelvink als persoonlijk en kleinschalig. Op natuurlijke wijze ontstaat er sociale controle. En dat geeft een veilig gevoel. 

Appelvink wordt gerealiseerd aan de Zuidoostkant van het Ringovenpark in Panningen. Een uniek gebied waar oud en nieuw samen komen in een levendige, groene omgeving. Bovendien is het park autoluw zodat je optimaal geniet van ruimte, groen en frisse lucht om je heen.

Ook in Panningen zelf valt meer dan genoeg te beleven. In het levendige dorpshart met gezellige straatjes en pleintjes vindt je een ruim aanbod van winkels, horeca, sportclubs, een bioscoop en een bloeiend verenigingsleven. Jaarlijks, tijdens het laatste weekend van juli, vind in Panningen het Internationaal Historisch Festival plaats.

De keukens

In dit project is samen met JPO een designkeuken voor iedere woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vier luxe inbouw keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

JPO – Jongen Projectontwikkeling B.V.

Aannemer

Jongen Bouwpartners

Makelaar

Bouten Makelaardij B.V.

Keukenzaak Helmond

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond