Kasteeltuinen in Geldrop

Welkom in Kasteeltuinen! Stelt u zich eens voor… Uw toekomstige huis in de achtertuin van kasteel Geldrop? Dat is pas vorstelijk wonen! Deze plek heeft het allemaal: landelijk wonen in een groene omgeving, midden in het centrum van Geldrop en op fietsafstand van Eindhoven en Helmond.

Het karakter van Kasteeltuinen past goed bij het gezellige Geldrop. Dit is een warme wijk waar het dorpsgevoel overheerst. Een plek waar het niet vreemd is om elkaar nog te groeten of om hulp te vragen. Daarnaast is Kasteeltuinen gevarieerd en uitzonderlijk ruim opgezet. Uw toekomstige woning wordt omringd door het aangrenzende Dommellandschap. U geniet van ruime uitzichten en een groene omgeving. De woonkwaliteiten en architectuur in Kasteeltuinen sluiten daar naadloos op aan: de nadruk blijft liggen op het bijzondere natuurlandschap. Ontdek het zelf!

Project Kasteeltuinen omvat 46 koopwoningen, gerealiseerd met oog voor haar omgeving én het milieu. De gasloze nieuwbouwwoningen zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor warmte en energie, waarmee de comfortabele woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen.

De keuken:
In Kasteeltuinen kunt u kiezen uit 7 woningtypen in verschillende varianten. Het project straalt een landelijke vriendelijkheid uit waarin veel moderne accenten zijn aangebracht: de perfecte match met de ligging en omgeving. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte.

Vanwege de diversiteit aan woningen, is er gewerkt met een negental keukenontwerpen. In samenspraak met Houta is er gekozen voor een projectaanbieding in ons veelzijdige huismerk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen variëren van een rechte opstelling tot een luxe eilandopstelling of hoekopstelling, en zijn compleet afgewerkt met een passende set keukenapparatuur en een dun design werkblad. Uiteraard kunnen de kopers de keuken geheel naar eigen wens inrichten in onze showroom in Helmond. Niets moet, alles kan!

Aannemer:
Houta Bouw

Ontwikkelaar:
Houta Projectontwikkeling & Zuidvast Projecten

Architect:
Architecten aan de Maas & LSWA Architecten