Natuurlijk Wonen in
‘s-Gravenzande

Natuurlijk Wonen in ‘s-Gravenzande. Half vrijstaande villa’s aan de ecologische zone, luxe villa’s aan het water en riante eengezinswoningen temidden, vormen samen Natuurlijk Wonen.

Project Natuurlijk Wonen in 's-Gravenzande - Luxe villa De Waterspiegel, ASWA Keukens

Project Natuurlijk Wonen in ‘s-Gravenzande met ASWA Keukens

Natuurlijk Wonen is één van de plannen binnen het deelplan Rijnvaart ‘s-Gravenzande. Deze groene, ecologische zone is rijk aan water en natuur en is straks de verbindende factor tussen de diverse buurten waarin een grote diversiteit aan architectuur én woningaanbod te vinden is. Natuurlijk Wonen bevindt zich in het hart van het Westland en biedt alles wat u mag verwachten van een woonomgeving anno nu. De rust van landelijk, bijna dorps wonen in een duurzame, groene en waterrijke omgeving, gecombineerd met de dynamiek van een stadse omgeving om de hoek

In totaal komen er 53 woningen in Natuurlijk Wonen, variërend van ruime gezinswoningen tot geschakelde- en luxe watervilla’s. De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke jaren ’30 architectuur en zijn uiteraard gasloos. Enerzijds vindt u een groene natuurlijke omgeving, anderzijds grenst het gebied aan de plas en de Nieuwe vaart. Met het gezellige centrum van Naaldwijk en het hart van ‘s-Gravenzande om de hoek, kan het genieten in deze nieuwe woonbuurt beginnen.

De keuken:

In samenwerking met de projectontwikkelaar is er per woningtype een inspiratiekeuken ontworpen van designmerk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van minimaal vijf (ingebouwde) keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een “light design” werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar:

Natuurlijk Wonen V.O.F.

Aannemer:

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Dordrecht