De President in Vleuterweide

Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl.

Project De President, Vleuterweide met SieMatic keukens

Project De President in Vleuterweide, voorzien van SieMatic keukens

‘De President’ vormt de laatste ontbrekende schakel tussen het succesvolle winkelcentrum en de omliggende woonwijken, waar in totaal reeds circa 900 woningen zijn ontwikkeld ofwel gerealiseerd door Ballast Nedam. Met de keuze voor de herkenbare architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige appartementen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw te integreren in de bestaande omgeving.

Het centrumgebied van Vleuterweide wordt in het noordoosten begrensd door de busbaan, in het zuiden door de Landschapsbaan en in het westen door de Burchtpromenade met zijn park­achtige inrichting. De 10 luxe appartementen van De President zijn gesitueerd aan de centrale vijver, vlakbij Winkelcentrum Vleuterweide. Het beste van twee werelden dus: én prachtig vrij uitzicht over de vijver én alle voor­zieningen op loopafstand. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (busbaan en NS-Station Vleuten zijn vlakbij) maar ook met de auto (afslagen van A12 en A2 zijn eveneens dichtbij). Even naar dat andere centrum, dat van Utrecht? Daar zit je zo!

De keukens:
Samen met de Ballast Nedam is er gekozen voor het luxe merk SieMatic. Alle keukens zijn voorzien van een complete set Siemens inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een “light design” composiet. Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet basisontwerp samengesteld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij

Aannemer:
Ballast Nedam West

Architect:
Christoph Kohl Architekten

Showroom:
ASWA Keukens Hilversum