Zilverlinde in Schaijk

Royaal wonen midden in het nieuwe hart van Schaijk. Het gebied tussen de Pastoor van Winkelstraat, het Europaplein en de Schutsboomstraat wordt een centrale plek in het dorp, waar mensen gezellig naar toe trekken om te winkelen, te vertoeven en te ontmoeten. Zilverlinde vormt het hart van deze vernieuwing.

Project Zilverlinde in Schaijk met SilverLine keukens

Project Zilverlinde in Schaijk met SilverLine keukens

Zilverlinde staat voor werelds wonen in Schaijk. Midden in het centrum worden 35 luxe en betaalbare koopappartementen gerealiseerd. De afwerking is eersteklas en staat borg voor jarenlang woonplezier. De appartementen zijn geschikt voor jong en oud. U kunt er tot op hoge leeftijd blijven wonen. En er is voor ieder wat wils. In stijl, door een diversiteit aan gevels die harmonieert met de omgeving, en in grootte.

Rondom het gebied worden zilverlindes aangeplant, waaraan de hoogwaardige appartementen die in het gebied worden gerealiseerd, hun naam ontlenen. Heel bijzonder zijn de daktuinen bij de meeste appartementen op de eerste verdieping! Zaken zoals videofooninstallatie, lift en eigen parkeerplaats ontbreken uiteraard niet. Want … wonen in Zilverlinde betekent werelds wonen in het werelddorp van Noord-Brabant!

Wonen met veel levensvreugde, luxe en kwaliteit, voor nu en tot in lengte van jaren? Dan is wonen in Zilverlinde misschien wel wat voor u! Om u een nog beter beeld te geven van het nieuwe hart van Schaijk, vindt u hier enkele impressies. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

De keuken:
Voor dit project is samen met de projectontwikkelaar Movement Investments gekozen voor een opstelling in het veelzijdige huismerk SilverLine of A-merk SieMatic. Met twee opstellingen is een ontwerp voor alle koopappartementen ingevuld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Movement Investments

Aannemer:
Peter Peters

Architect:
VOCUS architecten bna