Binnenhof in Someren

Woonproject Binnenhof combineert prachtige architectuur met toekomstbestendig wonen. Dit prestigieuze nieuwbouwplan bevindt zich op een toplocatie in het gewilde Someren-dorp en bestaat uit twaalf levensloopbestendige woningen met binnenhof.

Project Binnenhof Someren-dorp, keukenontwerp ASWA Keukens

Project Binnenhof Someren-dorp, keukenontwerp ASWA Keukens

De toekomstige bewoners van dit woonproject zijn verzekerd van een leven lang zorgeloos wonen. De twaalf woningen worden namelijk gerealiseerd volgens hoge normen op het gebied van gezondheid, milieu en energie.

Dit project is ontworpen volgens hedendaagse maatstaven waarbij een duidelijke zelfstandigheid als binnenhof centraal staat, maar tegelijkertijd ook goed past in de bestaande aangrenzende architectuur. De uitstraling met fraaie details in combinatie met een hoogwaardige afwerking bepalen de kwaliteit van dit woonproject. Daarnaast kenmerkt het bouwplan zich door diverse woningtypes met onderscheid in kapconstructie en kleur van de gevelstenen.

Het nieuwbouwproject bevindt zich tussen de Kerkstraat en de Dilmanshof in Someren. De woningen zijn qua bereikbaarheid goed gesitueerd met de belangrijkste voorzieningen op fiets- en loopafstand. Daarnaast is de nabijgelegen snelweg, met goede verbindingen naar Helmond, Eindhoven en Maastricht, op slechts negen minuten rijafstand te bereiken.

De keuken:

In dit project is samen met de projectontwikkelaar bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Er is daarom gekozen voor het ontwerp van twee inspiratiekeukens van het veelzijdige huismerk SilverLine en designmerk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Aannemer:

Bouwmij Janssen B.V.

Ontwikkelaar:

Erwin Hilhorst | Hilum BV

Architect:

Bouwbureau Jos Meeuws

Verkoop:

Tulkens Makelaardij

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Helmond