De Maricken in Wilnis

In Wilnis is de bouw van een gloednieuwe wijk in volle gang: de Maricken.  Een wijk waar je met plezier gaat wonen, een wijk waar je energie van krijgt! Momenteel zijn hier 207 rijwoningen, zowel koop- als huurwoningen gerealiseerd.

Project_De_Maricken_ in_ Wilnis_1

De Maricken in Wilnis, voorzien van het Nederlandse Bribus Keukens

De Maricken wordt volop voorzien van waterpartijen, groenstroken en parkjes. Vanuit de Maricken fiets je direct heerlijk en vrij door het Hollandse veenweidelandschap. De Maricken wordt een plek waar je heerlijk kunt wonen, nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden maakt, nieuwe landschappen ontdekt en dus nieuwe energie opdoet!

In Wilnis zelf zijn allerlei voorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, kinderopvang en basisscholen, een sportschool en een zwembad. Ook heeft Wilnis een aantal sportverenigingen. Je woont hier heerlijk te midden van de natuur van het Groene Hart. De Maricken ligt op een steenworp afstand van de Vinkeveense plassen.

De keukens:
Voor dit project is door Verwelius standaard gekozen voor een complete Bribus keuken. In de showroom heeft de koper alle vrijheid om de keukenruimte naar eigen wensen in te vullen. De meeste keukens zijn voorzien van een compleet aanbod aan apparatuur en voorzien van een design werkblad.

Ontwikkelaar:
Verwelius projectontwikkeling

Aannemer:
Bouwmaatschappij Verwelius B.V.

Architect:
Koop & Partners