De Hertoghof in Eindhoven

Project de Hertoghof in Eindhoven

Project de Hertoghof in Eindhoven. Keukens van het merk SilverLine.

Wonen en werken in De Hertoghof. Woontoren De Hertoghof aan het Hertog Hendrik Brabantplein (centrum Eindhoven) combineert werken met wonen.

De eerste vijf verdiepingen van het geheel gerenoveerde complex zijn kantoren en winkels. De acht verdiepingen daarboven bestaan uit 106 woonstudio’s voor internationale studenten van de TU Eindhoven en koop- en huurappartementen voor starters.

De keukens:
Er is gekozen voor een SilverLine designkeuken voor starters. SilverLine is het SieMatic huismerk voor de startersmarkt. Door de vele mogelijkheden biedt dit merk altijd een passende basiskeuken voor verschillende segmenten, doelgroepen en prijsklassen. Kwalitatief een zeer goede keuken met luxe uitstraling, voor een concurrerende prijs. Dat maakt SilverLine een ideale keuken voor starters koop- en huurwoningen.

ASWA Keukens heeft voor de 106 studio’s een speciale SilverLine keuken ontworpen. Een kwaliteit keuken voor een concurrerende prijs. Het resultaat is een matte strakke frontdeur met kunststof HPL werkblad voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur zoals een vrijstaande combi-oven en vrijstaande koelkast.

Ontwikkelaar:
Foolen en Reijs Vastgoed

Aannemer:
Groenen Bouw en Onderhoud, Veldhoven

Architect:
Magis Architecten