Ultieme kooksensatie met de nieuwste kookplaten van Miele

- Nieuws

Ben jij een echte kookliefhebber en opzoek naar de ideale kookplaat? Dan zijn de nieuwe producten van Miele misschien wel wat voor jou! Nu extra aantrekkelijk met 25% korting. Klik hier voor meer informatie. Ontdek nieuwe Miele kookplaat met afzuiging! 

SmartLine Miele

Miele TwoInOne: geniet van het vrije zicht!

Wil jij genieten van het vrije zicht in de keuken, maar lijkt de afzuigkap dit onmogelijk te maken? Daar heeft Miele nu ook dé ideale oplossing voor.

Ervaar de maximale vrijheid tijdens het koken met TwoInOne, de eerste Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Dat wil zeggen dat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is. Omdat er met de TwoInOne geen afzuigkap boven het kookeiland meer nodig is, kunt u genieten van het vrije zicht. Deze kookplaat is wel 80 cm breed en beschikt aan beide kanten over een flexibele kookzone, waardoor kook- en braadpannen van verschillende formaten kunnen worden gebruikt. Daarnaast reageert de afzuiging automatisch op de instellingen van de kookplaat, waardoor vet, vocht en geurtjes optimaal worden verwijderd. Na afloop van het koken en na een korte nalooptijd schakelt de afzuiging zich weer uit. De TwoInOne is vanaf april 2017 leverbaar.

Niet elke woning heeft dezelfde mogelijkheden als het gaat om afzuiging. Het is daarom belangrijk om eerst goed te kijken naar de situatie bij jouw thuis. Bekijk hier welke afzuiging het beste bij jou past.

Miele smartline-module: koken in stijl, geheel naar eigen wens!

Wat dacht je van een krachtige gaswok, gecombineerd met een TepanYaki? Of geef jeliever de voorkeur aan een inductiekookplaat met één of twee PowerFlex-kookzones?

Maak kennis met de SmartLine-module van Miele: ongekend elegant, flexibel en culinair aanwezig! Deze nieuwe module bestaat uit een compleet nieuwe serie kookelementen met werkbladafzuiging. De elementen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Doordat ze allemaal voorzien zijn van zwart keramisch glas en touch-bediening passen ze perfect bij elkaar. Niet alleen het design is indrukwekkend, ook de functionaliteiten zijn verbluffend. Alles is met elkaar te combineren en de werkbladafzuging zorgt voor ‘schone’ kooklucht. Alle afneembare elementen, zoals bijvoorbeeld de pannendrager en vetfilter box, kunnen gewoon in de afwasautomaat worden schoongemaakt. Het is dus zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. De SmartLine-elementen zijn vanaf juni 2017 leverbaar.

Actie Miele kookveldafzuiging 

Interesse in Miele kookveldafzuiging? Maak dan nu gebruik van onze kortingsactie! Klik hier voor meer informatie. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met Miele? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: