Interieurtrend: de groene keuken

- Tips & Tricks

Hoewel het misschien niet je eerste gedachte is bij het kiezen van een nieuwe keuken, kan een groene keuken daadwerkelijk een waardevolle toevoeging zijn aan je interieur. Het is een uitgesproken kleur en daarom dien je hem op subtiele wijze toe te passen. Het brengt onmiddellijk een aangename sfeer in de keuken teweeg. Daarom is het niet verrassend dat steeds meer mensen besluiten om te gaan voor een keuken in donkergroen of olijfgroen. We nemen je graag mee in deze opkomende keukentrend!

Natuurlijke uitstraling

Groene keukens kennen een natuurlijke en rustgevende uitstraling, wat zorgt voor een ontspannen sfeer in het interieur. Er wordt vaak gedacht dat uitgesproken kleuren als groen moeilijk te combineren zijn, maar niets is minder waar! Om de natuurlijke sfeer in jouw interieur nog wat meer te benadrukken kunnen groene keukens gecombineerd worden met natuurlijke materialen als hout en natuursteen, wat resulteert in een stijlvolle en tijdloze look.

Veelzijdige kleur

Door groen te combineren met meer ingetogen kleuren als zwart, wit en grijs geef je jouw keuken een rustige basis. Hierdoor kun je het keukendesign eenvoudig combineren met verschillende soorten decoraties en accessoires, zodat de keuken binnen een handomdraai een nieuwe uitstraling krijgt. Het toont aan dat groen een veelzijdige kleur is.

Exclusief design

Dat de groene kleur een ware eye-catcher kan zijn bewijst de keuken hieronder! Een exclusief design, omdat het kookeiland vrij bijzonder is. De kasten onder het eiland zijn namelijk doorzichtig en het blad loopt rond af. Daarnaast komt de groene kleur ook terug in het marmer op de achterwand. Het bewijs dat je met een groene kleur een waar designstatement kunt maken!

groene keuken, ASWA Keukens

Ontdek de nieuwste keukentrends bij ASWA Keukens

Je wilt een nieuwe keuken, maar waar moet je beginnen? Stel een moodboard samen en maak een checklist met wat belangrijk is voor jouw keuken en maak een afspraak in een van onze vestigingen.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: