Hoe gaan we om met het Coronavirus (COVID-19)?

- Nieuws

De uitbraak van het coronavirus is een situatie van overmacht. Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Wij leggen je graag uit hoe wij binnen ASWA Keukens omgaan met het virus en wat dit mogelijk voor jou betekent.

Hoe gaan wij om met Coronavirus COVID-19, ASWA Keukens

Op maandag 31 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom hebben ook wij bij ASWA maatregelen getroffen om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Onze werknemers werken volgens onderstaande richtlijnen.

Speciale openingstijden

Allereerst hebben wij onze openingstijden en -dagen hebben wij verruimd. Zodoende voorkomen we dat er teveel klanten tegelijkertijd in de showroom zijn. Wij werken verder zoveel mogelijk op afspraak. Vraag gerust naar de mogelijkheden via 088-5481823.

Showroom afspraak

Heeft u een afspraak in onze showroom, dan houden wij zo veel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact, ook aan tafel. Hetzelfde doen wij met al onze collega’s. We werken in gescheiden ruimtes enen waar mogelijk werken we vanuit huis. De showrooms en werkplekken worden goed schoongehouden door onder andere de deurklinken, tafels en trapleuningen na elk bezoek schoon te maken.

Wij vragen u om met maximaal 2 personen per afspraak te komen en na binnenkomst uw handen te reinigen met aanwezige gel dan wel reinigingsdoekjes, welke in elke showroom ruim aanwezig zijn. Per winkel houden we, afhankelijk van de grootte van de showroom, een maximaal aantal bezoekers aan. Daarom hebben we de openingstijden verruimd om te voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in de winkel zijn. Wilt u zeker zijn dat wij u kunnen helpen, maak dan vooraf een afspraak. U kunt ons bellen of online een afspraak aanvragen. Heeft u milde klachten als verkoudheid, hoesten en niezen, dan verzoeken wij u de afspraak door te schuiven of telefonisch of online contact te hebben.

Online afspraak

Onze adviseurs kunnen u goed online adviseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De presentatie en keuzemogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven. Informeer bij uw adviseur of uw  showroom naar de mogelijkheden of bel 088-5481823.

Levering en montage

Ook bij een montage- en/of leveringsafspraak bij u thuis, houden wij zoveel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact. We werken met vaste montageduo’s. Voor het digitaal aftekenen van een werkbon desinfecteren wij het scherm altijd voordat u tekent. Heeft u zelf of een medebewoner milde griep/verkoudheidsklachten dan verzoeken wij u de afspraak te verzetten naar een later moment. Heeft u nog vragen? Belt u dannaar de planning op het nummer 088-5481850 of stuur een mail naar montage@aswakeukens.nl.

Pas op met desinfectiemiddelen

Desinfecteren van onze handen is nu belangrijker dan ooit. Bij het schoonmaken van uw keuken is het zeer belangrijk om van te voren te weten of het materiaal hiertegen bestand is. Een desinfectiemiddel valt namelijk onder de categorie bijtende reinigingsmiddelen door toevoeging van chemische stoffen. Hierdoor is het mogelijk dat al bij een eenmalig gebruik op keukenmeubelen het materiaal beschadigt, de glansgraad verandert, vochtblaasjes ontstaan of het verkleuringen van meubeldelen geeft.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vindt u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook