Hoe gaan we om met het Coronavirus (COVID-19)?

- Nieuws

De uitbraak van het coronavirus is een situatie van overmacht. Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Wij leggen u graag uit hoe wij binnen ASWA Keukens omgaan met het virus en wat dit mogelijk voor u betekent.

Hoe gaan wij om met Coronavirus COVID-19, ASWA Keukens

Speciale openingstijden

Om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen, werken wij met afwijkende ruimere openingstijden en dagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden via 088-5481823.

Algemene update

Op maandag 23 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Binnen ASWA hebben wij naar aanleiding daarvan onze maatregelen getroffen zodat we de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk kunnen beschermen. Aan alle werknemers is gevraagd om volgens onderstaande richtlijnen te werken. Uit alles blijkt dat iedereen bewust is van de noodzaak om op deze manier te werken.

Showroom afspraak

Tijdens een afspraak in onze showroom zullen wij zo veel mogelijk afstand houden (1.5 meter) en lichamelijk contact vermijden, ook aan tafel. Hetzelfde doen wij met al onze collega’s. We werken in gescheiden ruimtes, spreken elkaar enkel per telefoon en waar mogelijk werken we vanuit huis. De showrooms en werkplekken worden goed schoongehouden door onder andere de klinken, tafels en trapleuningen na elk bezoek schoon te maken.

Als richtlijn verzoeken wij u om met maximaal 2 personen per afspraak te komen en na binnenkomst uw handen te reinigen met aanwezige gel dan wel reinigingsdoekjes, welke in elke showroom ruim aanwezig zijn. Per winkel houden we, afhankelijk van de grootte van de showroom, een maximaal aantal bezoekers aan. Daarom hebben we de openingstijden verruimd om te voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in de winkel zijn. Het is daarom verstandig om altijd vooraf een afspraak te  maken.

Heeft u milde klachten dan verzoeken wij u de afspraak door te schuiven of online contact te hebben.

Online afspraak

Er zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld via Microsoft Teams contact te hebben. Elke showroom heeft minimaal wel één webcam beschikbaar om een afspraak met u online in te plannen. De presentatie en keuze mogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven. Informeer bij uw adviseur of uw  showroom naar de mogelijkheden of bel 088-5481823.

Levering en montage

Ook bij een montage- en/of leveringsafspraak bij u thuis, zullen wij zoveel mogelijk afstand houden (1.5 meter) en lichamelijk contact vermijden. Hetzelfde doen wij met al onze collega’s. We werken met vaste koppels en spreken andere collega’s enkel per telefoon. Normaal laten wij u een bon aftekenen na ontvangst van de goederen of bij oplevering na montage. In de huidige situatie kiezen wij ervoor om deze, waar nodig, voor te lezen en zelf af te tekenen. U ontvangt deze bon altijd per e-mail en u mag uiteraard reageren als er afwijkingen in staan.

Heeft u zelf of een medebewoner milde klachten dan verzoeken wij u de afspraak door te schuiven naar een later moment.

Indien u nog vragen heeft, kunt u het beste bellen naar de planning op het nummer 088-5481850 of een mail sturen naar montage@aswakeukens.nl.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vindt u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook