Hoe gaan we om met het Coronavirus (COVID-19)?

- Nieuws

De uitbraak van het coronavirus is een situatie van overmacht. Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Wij leggen je graag uit hoe wij binnen ASWA Keukens omgaan met het virus en wat dit mogelijk voor jou betekent.

Hoe gaan wij om met Coronavirus COVID-19, ASWA Keukens

Op dinsdag 13 oktober zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom hebben ook wij bij ASWA maatregelen getroffen om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Onze werknemers werken volgens onderstaande richtlijnen.

Gebruik mondkapjes

Vanaf vrijdag 16 oktober zal het verplicht zijn een mondkapje te dragen. Iedere bezoeker en medewerker van ASWA Keukens draagt in de showroom gedurende de gehele tijd van uw bezoek een mondkapje. Tijdens een kopje koffie aan tafel zullen we hier minder strikt mee omgaan. Daarnaast vragen wij iedereen de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Ga met maximaal 2 personen naar binnen
  • Draag een mondkapje (eventueel beschikbaar in showroom)
  • Houd minimaal 1,5 m afstand
  • We schudden geen handen
  • Hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en was uw handen regelmatig (gebruik papieren zakdoekjes)
  • Op koopavonden sluiten wij om 19.30uur

Speciale openingstijden

Om te voorkomen dat er teveel klanten tegelijkertijd in de showroom zijn werken wij zoveel mogelijk op afspraak. Voor onze showroom in Helmond vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze COVID-coördinator. Doordeweeks is dit via algemene nummer 088-5481800 (maandag t/m vrijdag), in het weekend Fleur 088-5481865 of 088-5481868 (koopavond, zaterdag of zondag).

Showroom afspraak

Heeft u een afspraak in onze showroom, dan houden wij zo veel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact, ook aan tafel. Hetzelfde doen wij met al onze collega’s. We werken in gescheiden ruimtes enen waar mogelijk werken we vanuit huis. De showrooms en werkplekken worden goed schoongehouden door onder andere de deurklinken, tafels en trapleuningen na elk bezoek schoon te maken.

Wij vragen u om met maximaal 2 personen per afspraak te komen en na binnenkomst uw handen te desinfecteren. Per winkel houden we, afhankelijk van de grootte van de showroom, een maximaal aantal bezoekers aan. Wilt u zeker zijn dat wij u kunnen helpen, maak dan vooraf een afspraak. U kunt ons bellen of online een afspraak aanvragen. Heeft u milde klachten als verkoudheid, hoesten en niezen, dan verzoeken wij u de afspraak door te schuiven of telefonisch of online contact te hebben.

Online afspraak

Onze adviseurs kunnen u goed online adviseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De presentatie en keuzemogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven. Informeer bij uw adviseur of uw  showroom naar de mogelijkheden of bel 088-5481823.

Levering en montage

Ook bij een montage- en/of leveringsafspraak bij u thuis, houden wij zoveel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact. We werken met vaste montageduo’s. Voor het digitaal aftekenen van een werkbon desinfecteren wij het scherm altijd voordat u tekent. Heeft u zelf of een medebewoner milde griep/verkoudheidsklachten dan verzoeken wij u de afspraak te verzetten naar een later moment. Heeft u nog vragen? Belt u dan naar de planning op het nummer 088-5481850 of stuur een mail naar montage@aswakeukens.nl.

Gebruik mondkapjes
Bij contact met u zullen wij een mondkapje dragen en we hopen dat u dat ook doet. Tijdens ons bezoek zullen wij zoveel mogelijk afstand houden en contact vermijden. Hetzelfde gebeurt bij alle collega’s onderling. We werken met vaste koppels en spreken andere collega’s enkel per telefoon. Concreet betekent dit dat de chauffeur en later de monteur alleen in de keukenruimte werkt, zonder dat er tijdens de werkzaamheden contact met u of andere bewoners kan zijn.

Pas op met desinfectiemiddelen

Desinfecteren van onze handen is nu belangrijker dan ooit. Bij het schoonmaken van uw keuken is het zeer belangrijk om van te voren te weten of het materiaal hiertegen bestand is. Een desinfectiemiddel valt namelijk onder de categorie bijtende reinigingsmiddelen door toevoeging van chemische stoffen. Hierdoor is het mogelijk dat al bij een eenmalig gebruik op keukenmeubelen het materiaal beschadigt, de glansgraad verandert, vochtblaasjes ontstaan of het verkleuringen van meubeldelen geeft.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vindt u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook