Hoe gaan we om met het Coronavirus (COVID-19)?

- Nieuws

De uitbraak van het coronavirus is een situatie van overmacht. Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Wij leggen je graag uit hoe wij binnen ASWA Keukens omgaan met het virus en wat dit mogelijk voor jou betekent.

Winkels mogen vanaf 28 april weer open voor klanten zonder afspraak. Om een bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te maken en de rust en ruimte te garanderen voor onze klanten, vragen wij je om toch een afspraak te maken.

Winkel bezoek enkel op afspraak

Heb je een afspraak in onze winkel, dan houden wij zo veel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact, ook aan tafel. De winkels en werkplekken worden goed schoongehouden. Wij vragen je om met maximaal 2 personen uit 1 huishouden per afspraak te komen en na binnenkomst jouw handen te reinigen met aanwezige gel dan wel reinigingsdoekjes, welke in elke winkel ruim aanwezig zijn.

Je kunt ons bellen of online een afspraak aanvragen. Heb je milde klachten als verkoudheid, hoesten en niezen, dan verzoeken wij je de afspraak door te schuiven of telefonisch of online contact te hebben. Een winkelbezoek duurt maximaal 2 uur en dient vooral om zaken te bespreken die niet online besproken of getoond kunnen worden. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk klanten helpen.

Wil je naar de winkel komen om je te oriënteren of te laten inspireren dan ben je van harte welkom. Wij vragen je wel om hiervoor een afspraak te maken. Mocht je tijdens deze afspraak nadere informatie willen dan kan het helaas voorkomen dat je een nieuwe afspraak moet inplannen met een van onze adviseurs.

Online afspraak

Onze adviseurs kunnen je goed online adviseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De presentatie en keuzemogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven. Informeer bij jouw adviseur of gewenste winkel naar de mogelijkheden of bel 088-5481823.

ASWA keuken in (nieuwbouw)project

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen blijven de deadlines van veel projecten staan. Wees dus op tijd met het maken van een (online) afspraak. Voor de aannemer is het namelijk belangrijk om de (technische) indeling van de keuken te kennen. Hiervoor zijn de technische specificaties en indeling van de keuken van belang. Tijdens een vervolgafspraak kun je de kleuren van jouw gekochte keuken nog eenvoudig aanpassen, omdat deze in een later stadium pas definitief bekend hoeven zijn.

Levering & montage van jouw keuken

Bij een montage- en/of leveringsafspraak bij jou thuis, houden wij zoveel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact. We werken met vaste montageduo’s. Voor het digitaal aftekenen van een werkbon desinfecteren wij het scherm altijd voordat je tekent. Heb je zelf of een medebewoner milde griep/verkoudheidsklachten dan verzoeken wij jou de afspraak te verzetten naar een later moment. Heb je verder nog vragen? Bel dan naar de planning op het nummer 088-5481850 of stuur een mail naar montage@aswakeukens.nl.

Gebruik mondkapjes
Onze monteurs dragen mondkapjes en we hopen dat jij dat ook doet. Tijdens ons bezoek houden wij zoveel mogelijk afstand en proberen we contact te vermijden. Concreet betekent dit dat de chauffeur en later de monteur alleen in de keukenruimte werkt, zonder dat er tijdens de werkzaamheden contact met jou of andere bewoners kan zijn.

Pas op met desinfectiemiddelen

Desinfecteren van onze handen is nu belangrijker dan ooit. Bij het schoonmaken van jouw keuken is het zeer belangrijk om van te voren te weten of het materiaal hiertegen bestand is. Een desinfectiemiddel valt namelijk onder de categorie bijtende reinigingsmiddelen door toevoeging van chemische stoffen. Hierdoor is het mogelijk dat al bij eenmalig gebruik op keukenmeubelen het materiaal beschadigt, de glansgraad verandert, vochtblaasjes ontstaan of het verkleuringen van meubeldelen geeft.

Ben je ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een online afspraak met één van onze keukenadviseurs en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties!

ONTWERP Keuken MOODBOARD  PLAN ONLINE adviesgesprek

Lees ook