Hoe gaan we om met het Coronavirus (COVID-19)?

- Nieuws

De uitbraak van het coronavirus is een situatie van overmacht. Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Wij leggen je graag uit hoe wij binnen ASWA Keukens omgaan met het virus en wat dit mogelijk voor jou betekent.

Tot en met 19 januari zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten. Wat dit voor jou betekent leggen we hier uit.

Niet open, toch een keuken kopen!

Onze adviseurs kunnen je goed online adviseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De presentatie en keuzemogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven. Aan de hand van foto’s en video’s leiden we je graag rond in onze uitgebreide showroom.

Online afspraak maken of afhalen

Voor een online afspraak of het afhalen van een bestelling, neem dan gerust contact met ons op via het algemene nummer 088-5481800 (maandag t/m vrijdag) en vraag naar de mogelijkheden via onze COVID-coördinatoren.

Showroom afspraak gepland?

Heb je een afspraak in onze showroom gepland staan, dan zetten wij deze graag online voort. Hiervoor zal jouw verkoopadviseur of een van onze COVID-coördinatoren contact met je opnemen om te kijken of dit mogelijk is en waar nodig uit te leggen hoe dit gaat plaatsvinden.

ASWA keuken in (nieuwbouw)project

Is ASWA Keukens de keukenleverancier van jouw (nieuw)bouwproject? Maak je dan geen zorgen! Onze adviseurs kunnen je goed online adviseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De presentatie en keuzemogelijkheden zijn zeer goed digitaal weer te geven.

Let op: ondanks de nieuwe coronamaatregelen blijven de deadlines van veel projecten staan. Wees dus op tijd met het maken van een online afspraak. Voor de aannemer is het namelijk belangrijk om de (technische) indeling van de keuken te kennen. Hiervoor zijn de technische specificaties en indeling van de keuken van belang. Tijdens een vervolgafspraak kun je de kleuren van jouw gekochte keuken nog eenvoudig aanpassen, omdat deze in een later stadium pas definitief bekend hoeven zijn.

Levering & montage van jouw keuken

Bij een montage- en/of leveringsafspraak bij jou thuis, houden wij zoveel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact. We werken met vaste montageduo’s. Voor het digitaal aftekenen van een werkbon desinfecteren wij het scherm altijd voordat je tekent. Heb je zelf of een medebewoner milde griep/verkoudheidsklachten dan verzoeken wij jou de afspraak te verzetten naar een later moment. Heb je verder nog vragen? Bel dan naar de planning op het nummer 088-5481850 of stuur een mail naar montage@aswakeukens.nl.

Gebruik mondkapjes
Onze monteurs dragen mondkapjes en we hopen dat jij dat ook doet. Tijdens ons bezoek houden wij zoveel mogelijk afstand en proberen we contact te vermijden. Concreet betekent dit dat de chauffeur en later de monteur alleen in de keukenruimte werkt, zonder dat er tijdens de werkzaamheden contact met jou of andere bewoners kan zijn.

Pas op met desinfectiemiddelen

Desinfecteren van onze handen is nu belangrijker dan ooit. Bij het schoonmaken van jouw keuken is het zeer belangrijk om van te voren te weten of het materiaal hiertegen bestand is. Een desinfectiemiddel valt namelijk onder de categorie bijtende reinigingsmiddelen door toevoeging van chemische stoffen. Hierdoor is het mogelijk dat al bij eenmalig gebruik op keukenmeubelen het materiaal beschadigt, de glansgraad verandert, vochtblaasjes ontstaan of het verkleuringen van meubeldelen geeft.

Ben je ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een online afspraak met één van onze keukenadviseurs en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties!

ONTWERP Keuken MOODBOARD  PLAN ONLINE adviesgesprek

Lees ook