“Onze wensen konden we goed verwerken in de keuken”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Jeffrie en Ilse en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in de keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Door een vriend van ons zijn we bij ASWA Keukens in Helmond terecht gekomen.

Hoe is het proces verlopen van eerste ontmoeting tot het plaatsen van de keuken?

Om ons te oriënteren, hebben we eerst een keer de showroom in Helmond bezocht. Op dat moment hadden we eigenlijk een andere woning op het oog en ging het dus ook om een totaal andere ruimte. Uiteindelijk ging die woning niet door. Een tijdje later vonden we onze huidige woning en zijn we het proces weer van voor af aan begonnen. Na een aantal bezoeken en gesprekken in de keukenzaak in Helmond, kwamen we al snel tot een nieuw ontwerp passend bij de woning. Met de hulp van Marc zijn we uiteindelijk tot deze kleurstelling van de keuken gekomen; de lichte kastjes en het grijze blad.

Keukeneiland met BORA kookplaat en Quooker flex, Klantervaring ASWA Keukens

De keuken die jullie eerst hadden laten ontwerpen, is dus heel anders dan jullie huidige keuken. Hoe was die omschakeling?

Voor het eerste huis hadden we alleen nog maar de opstelling bepaald, aan de kleuren zijn we toen niet toegekomen. In dat huis was bijvoorbeeld een kookeiland geen optie. In dit huis kan dat wel en daar zijn we nog steeds heel blij mee. Vooraf wisten we al dat we graag een landelijke keuken wilden en hadden we een aantal wensen voor de apparatuur. Zo wilden we heel graag een Quooker met flexibele uittrekslag en een grote koelkast. Deze wensen konden we goed verwerken in de keuken.

Wat vinden jullie het fijnst aan deze keuken?

De ruimte. Het kookeiland is groot waardoor je veel ruimte hebt om te koken. Daarnaast hebben we, op advies van Marc, in de hoek van de keuken een extra kast laten maken die we gebruiken als koffiehoek. We zijn ook heel ergblij met de Quooker Flex. Je maakt er heel gemakkelijk de wasbak of een bord mee schoon. Daarnaast zijn we heel tevreden over de BORA kookplaat. De afzuiging werkt goed en we vinden het fijn dat we boven het eiland geenafzuiging hebben hangen. Hierdoor kijk je mooi door de keuken heen en is er ruimte voor mooie lampen.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: