fbpx

Vacature

LEERLING VERKOPER / KEUKENADVISEUR (M/V)

« Terug naar overzicht

Verkoper

Taakomschrijving
Voor onze vestiging in Hilversum zoeken wij een enthousiaste (leerling) verkoopadviseur. In deze uitdagende baan zijn je klanten het middelpunt. Je denkt met ze mee en helpt ze om hun droomkeuken te realiseren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en straalt veel enthousiasme uit. Ook ben je representatief en weet je overal een oplossing voor.

In deze functie loopt je contact door tot en met de oplevering en zul je ook het resultaat in de praktijk kunnen zien. Werkervaring zien wij zeker als een pre maar enthousiasme en de bereidheid om met een goede inzet te slagen in deze functie zien wij als belangrijkste criteria.

Goede arbeidsvoorwaarden
We bieden je een marktconform salaris, pensioen en, indien van toepassing, een reiskostenvergoeding. Via de bedrijfsuitjes die we regelmatig hebben, kom je door het jaar heen ook in contact met alle collega’s op andere afdelingen en op andere vestigingen

Het bedrijf
ASWA Keukens is een familiebedrijf met een ambitieuze, groeiende organisatie en ruim 40 jaar ervaring. Een bedrijf waarbij de klant centraal staat wat ook is terug te zien in de online recensies van klanten. In onze vier showrooms worden altijd de meest actuele producten tentoongesteld en je werkt dan ook in een uitermate representatieve omgeving.

In deze functie werk je met gerenommeerde keukenmerken zoals SieMatic en Eggersmann en met ons huismerk SilverLine. Op gebied van apparatuur werken we met alle bekende merken en zijn we bijvoorbeeld select dealer voor Miele en Gaggenau.

Wij bedienen, met starters in projecten tot aan luxe vrijstaande woningen met bijbehorend budget, een brede doelgroep in de markt. De klanten waar je mee aan tafel zit, zullen dan ook een zeer variërend wensenpakket en mogelijkheden hebben. In het verkoopteam wordt dit onderling goed opgevangen zodat de koper altijd het advies krijgt dat het beste bij hem past.

Iets voor jou?
Stuur je motivatiebrief met CV en pasfoto per mail naar ASWA Keukens, t.a.v. Marc de Vos: m [dot] devos [at] aswakeukens.nl of gebruik de link op deze pagina.

Vragen over de vacatures?

Neem voor meer informatie contact op met Marc de Vos via m [dot] devos [at] aswakeukens.nl of 088-5481800.

Nu solliciteren

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.