Buurtschap Waldschap
in Eindhoven

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met de aankoop van uw woning in het project Waldschap in Bosrijk. In samenwerking met uw ontwikkelaar bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan.

UW PROJECT

Project Buurtschap Waldschap in Bosrijk Eindhoven, ASWA Keukens

Project buurtschap Waldschap in Bosrijk Eindhoven, ASWA Keukens

Waldschap is niet zomaar een project. Waldschap staat voor wonen in het groen in Meerhoven. Verdeeld over 4 clusters worden 48 duurzame koopwoningen gebouwd. Wat de woningen in dit project bijzonder maakt, is het bouwsysteem. Zo worden de constructieve wanden en vloeren uitgevoerd in massieve CLT (cross laminated timber). Deze houtconstructie biedt vele voordelen. Het materiaal is duurzaam, circulair en kent een hoge isolatiewaarde als ook een betere akoestiek. Daarnaast zorgt het voor een reductie van CO2-uitstoot. De woningen zijn volledig afgestemd op het parkachtige landschap. De woningen zijn als het ware onderdeel geworden van de natuur waarin ze op een harmonieuze wijze zijn geplaatst. Lees meer…

UW KEUKEN

Samen met Waldschap Development B.V. is er in dit project niet gekozen voor een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor u als koper om uw eigen keukenwensen in te vullen. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van uw woning.

Onderstaand enkele mogelijke opstellingen welke in diverse merken kunnen worden aangeboden zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kunt u alle kanten op, denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de bladen hebben we ook vele mogelijkheden.

U heeft geen beperkingen in het assortiment en er is voor elk budget wat wils, uw apparaat keuze wordt afgestemd op uw kookwensen en eisen. U kunt op onze website uitgebreid inspiratie opdoen en uw eigen keuken moodboard maken. Samen met uw adviseur kunt u uw persoonlijke keuken ontwerpen. Met andere woorden u bent van harte welkom bij ASWA in Helmond, de koffie staat voor u klaar!

UW VERKOOPTEAM

Verkoopteam Helmond

De getoonde impressie van de keuken is slechts één van de vele mogelijkheden die ASWA Keukens voor u kan realiseren. Het is uiteraard mogelijk om de keuken aan te passen aan uw persoonlijke situatie en wensen. Er staat voor u, als koper in het plan buurtschap Waldschap in Eindhoven, een speciaal verkoopteam klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de aanschaf van uw keuken. Uw adviseur is volledig op de hoogte van het gehele project, zowel technisch als bouwkundig. Het voordeel voor u is bovendien dat wij voor volledige coördinatie richting de aannemer verzorgen.

Wij nodigen u namens het team in Helmond dan ook graag uit in onze showroom om uw individuele wensen vorm te geven. Via de knop ‘maak afspraak‘ kunt u uw gegevens doorgeven en aangeven wanneer u langs zou willen komen. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 088-5481800.

Als voorbereiding op uw afspraak kunt u op onze site leuke ideeën opdoen en u laten inspireren met alle stijlen en mogelijkheden op onze inspiratiepagina of maak alvast uw eigen moodboard. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen bij onze klanten. Veel plezier met het maken van alle keuzes!

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  PLAN ADVIESGESPREK