“ASWA maakte de droom waar die eerst onmogelijk leek te zijn”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Dobbelsteen uit Schijndel of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring familie Dobbelsteen Schijndel Aan het project waar wij ons huis gekocht hebben was eigenlijk een andere keukenleverancier verbonden. Ons bezoek aan deze showroom liep echter echt op een teleurstelling uit. Hier zagen ze geen oplossing om onze droom uit te laten komen… een kookeiland. De ruimte zou hiervoor te klein zijn. Zo kwamen we bij een bedrijf in Oss terecht. Maar ook zij konden onze wensen niet in de ruimte passen en verrassende ideeën bleven uit.

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Onze schoonzus en haar familie hadden goede ervaringen met ASWA, maar met ons budget durfden we daar eigenlijk niet naar toe te gaan. Maar na de teleurstellende ontwerpen wilden we toch een bezoek brengen aan de showroom. Al was het maar om ideeën op te doen.

Wat vond u van de uitstraling van de showroom?
Door de uitstraling van de showroom leek ons vermoeden –dat ons budget niet toereikend zou zijn- te kloppen. Het tegendeel werd bewezen. De showroom kent verder ruime opstellingen, dit geeft rust en maakt keuzes maken makkelijker.

Hoe is de samenwerking gegaan vanaf de keuze t/m de plaatsing?
We hebben gemerkt, met alle keuzes die gemaakt moeten worden tijdens de bouw, dat een ‘goed gevoel’ heel belangrijk voor ons is. Dat kregen we meteen toen we Ronald ontmoetten. Ons kookeiland hadden we uit ons hoofd gezet. Het was ons immers wel duidelijk geworden dat dit niet zou lukken. Ongelofelijk! Na wat aanpassingen lukte het Ronald om een prachtig eiland in de ruimte te plaatsen

De bouw van een huis is een hele organisatie. Een kleintje van drie en de tweede op komst, verplichtte ons daarnaast ook nog eens tot een strakke planning. Door de nauwe samenwerking konden we twee weken voor de bevalling verhuizen en konden de beschuit met muisjes in de nieuwe keuken gesmeerd worden.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
We zijn heel gelukkig met de keuken. Misschien heeft hij wel een prominentere rol gekregen dan we vooraf hadden kunnen bedenken. Zelf ‘leven’ we met ons jonge gezin echt in de keuken. Maar ook onze gasten. Zij komen binnen via de keuken en blijven daar dan vaak ‘hangen’. Gezellig met ons gezin of vrienden rond het eiland, samen koken, eten, borrelen en afwassen. Precies zoals we het wilden!

Sluit het beeld wat u van ASWA had vòòr het kopen van uw keuken, aan bij het beeld wat u nu heeft?
Wat betreft het advies zeker! Daarvoor gingen we speciaal naar ASWA. Wat betreft de prijs heeft ASWA heeft onze verwachtingen overtroffen; een prachtig ontwerp en ook nog eens binnen ons budget.