“We hebben al eens eerder een keuken bij ASWA Keukens gekocht en waren daar zeer tevreden over”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Saskia en haar ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in haar keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Via een goede vriend kwamen we in contact met ASWA Keukens. We hebben al eens eerder een ASWA keuken gekocht en waren daar zeer tevreden over. Daarom hebben we nu weer voor ASWA Keukens gekozen.

En dan, een nieuwe keuken. Waar begin je?

Het begon met het technische gedeelte, waar komt de verlichting, waar komt de kookplaat, etc. Nadat dit besloten was, zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Omdat het om een nieuwbouwwoning ging, moesten we de ruimte goed in ons opnemen. Toen het ontwerp klaar was, zijn we gaan nadenken over de kleuren. Dit was een aardige klus omdat we uiteindelijk toch voor een andere vloer kozen. De kleurencombinatie die we oorspronkelijk hadden uitgekozen, werd te druk. We besloten de boel toen helemaal om te gooien! De keuken moest rustig ogen en een geheel worden met de rest van de ruimte. Het idee ontstond om het keukenblad dezelfde kleur te geven als de fronten.

Donkere keuken donker keukenblad, Klantervaring ASWA Keukens

De keuken was dus eerst heel anders. Hoe vonden jullie het om uiteindelijk toch te kiezen voor iets totaal anders?

We wisten dat ons eerste idee niet mooi zou worden in combinatie met de vloer. De keuken moest contrast hebben. Daarom zijn we gaan kijken naar welke kleuren in contrast liggen met de vloer en vooral ook welke kleuren we mooi vinden. Uiteindelijk zijn we bij de kleur Lava van SilverLine uitgekomen. Een kleur waar we nog steeds heel blij van worden.

Jullie hebben verschillende merken apparatuur in de keuken. Waarom deze apparatuur?

We hebben gekozen voor deze BORA kookplaat omdat het fijn is dat de afzuiging erin verwerkt zit. Voordat we de keuken kochten, zijn we eerst naar een kookdemo van ASWA Keukens geweest waar deze gedemonstreerd werd. Hierna waren we om. Het scheelt zo veel met schoonmaken! Alleen een doekje erover heen en klaar. Ook zuigt de afzuiging alles goed weg, het huis ruikt nooit naar eten. Daarnaast hebben we twee ruime ovens van Siemens. Dit is heel handig als je voor een groot gezelschap gaat koken omdat alles tegelijk klaar kan worden gemaakt. En dan hebben we nog de Quooker, die gebruiken we het meeste om thee mee te zetten.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: