Siemens GlassdraftAir
downdraft afzuigkap

- Nieuws

Nieuw en een innovatie op het gebied van kookveldafzuiging: dat is de nieuwe Siemens GlassdraftAir kookplaat met afzuiging. Met deze afzuiging verwerkt in de kookplaat voeg je een echte blikvanger toe aan de kookzone. Het transparante design zorgt voor een ruimtelijke sfeer en daarnaast garandeert het een optimale afzuigprestatie van alle kookzones.

Vrij zicht in je keuken

Trend is dat de afzuigkap niet langer het lelijke eendje van de keuken is. Daarom wordt de afzuigkap steeds vaker een design element dat gezien mag worden óf het wordt juist subtiel uit het zicht geplaatst. Waar de voorgaande Siemens downdraft het zicht belemmerde tijdens gebruik, zorgt de innovatieve GlassdraftAir voor een ruimtelijk beeld. Doordat er gebruik is gemaakt van een transparant glas scherm en de krachtige IQdrive, blijft er tijdens het koken een helder en stoomvrij zicht. Daarbij komt dat de afzuiging volledig verdwijnt in het werkblad wanneer hij niet wordt gebruikt.

Perfecte luchtstroom

Het elegante design bewaart niet alleen de ruimtelijke sfeer, het heeft ook groots effect op de prestaties. Door de Guided Air-technologie ontstaat er een luchtgordijn achter het glas. Dit zorgt ervoor dat de luchtstroom verbetert, waardoor een optimale en stille afzuigprestatie van alle kookzones kan worden bereikt.

Eenvoudig gebruik

De vermogensstand en de verlichting van de afzuiging kunnen direct op de Siemens kookplaat worden ingesteld met het cookConnect-systeem. Ook kun je gebruik maken van de automatische climateControl-sensor die de hoeveelheid damp en geuren detecteert. Aan de hand van deze detectie wordt de afzuigintensiteit automatisch op de juiste kracht ingesteld. Daarnaast is het mogelijk om de kookplaat met afzuiging te bedienen met de HomeConnect app. Hierdoor kun het vermogensniveau en andere functies van je Siemens keukenapparatuur op afstand bedienen via je tablet of smartphone.

Sfeer in huis met verlichting

De Siemens afzuigkap past in iedere stijl keuken. Door middel van het emotionLight kun je het glas scherm een kleuraccent geven dat de sfeer van de keuken reflecteert. Naast de 9 vaste voorgeprogrammeerde kleuren, is het ook mogelijk om eigen kleuren te ontwikkelen via de Home Connect App.

Siemens GlassdraftAir kookplaat met afzuiging en verlichting, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Wil je graag meer weten over de Siemens GlassdraftAir? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: