Siemens studioLine: innovatie en stijl in de keuken

- Nieuws

Siemens studioLine is een exclusieve lijn keukenapparatuur met innovatieve eigenschappen en een vooruitstrevend design. StudioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Benieuwd hoe dat eruitziet? Je ontdekt het hier!

Het blackSteel design en Home Connect

De apparaten uit de studioLine collectie vallen direct op door hun strakke blackSteel design. Dit geeft je keuken een moderne en luxueuze uitstraling, die perfect samengaat met de hoogwaardige technologie die Siemens biedt. Een ander kenmerk van de studioLine is de integratie van Home Connect. Deze slimme technologie maakt het mogelijk om je apparaten op afstand te bedienen met je smartphone. Of je nu de oven aanzet of de afzuigkap bedient, Siemens helpt je je leven slimmer en efficiënter in te richten.

De iQ700 ovenserie: technologie ontmoet gebruiksgemak

De iQ700 ovens zijn het toonbeeld van innovatie. Met functies zoals de Individuele Bruining en een ingebouwde camera die je gerecht in de gaten houdt, hoef je je nooit zorgen te maken over de perfecte bereiding. Bovendien is er een vaste wateraansluiting voor stoomovens, wat koken nog makkelijker maakt.

Inductiekookplaten: vrijheid en flexibiliteit

Of je nu kiest voor flexInduction of freeInduction, de Siemens studioLine inductiekookplaten bieden maximale vrijheid in de keuken. Het diepzwarte keramische glas en de Dual lightSlider zorgen voor een stijlvolle en intuïtieve kookervaring. En Met de glassdraftAir afzuigsystemen verdwijnen kookluchten en -dampen snel en efficiënt. Dankzij Guided Air-technologie en de sfeerverlichting van emotionLight Pro, wordt zelfs de afzuiging een designstatement.

Vaatwassers en koelkasten voor de toekomst

De studioLine vaatwassers en koelkasten combineren gebruiksgemak en design. Van een verchroomd flessenrooster tot de innovatieve openAssist-functie, Siemens tilt keukenapparatuur naar een hoger niveau.

Siemens kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over Siemens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: