Ontdek het nieuwe design van Siemens studioLine

- Nieuws

Voor een niet alledaagse dag. Iedere dag.
Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

Een nieuwe definitie van schoonheid.
Fascinerend vanaf de eerste indruk: de nieuwe studioLine ovens. De nieuwe Siemens studioLine ovens bieden u van alles alleen het allerbeste. Vernieuwende technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. Doordat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

Perfect design bestaat: blackSteel.
De nieuwe studioLine ovens zijn hoogwaardig afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.

Voor culinaire vaardigheden op hoog niveau.
Niet alleen het design van de nieuwe ovens is indrukwekkend; hetzelfde geldt voor de uitrusting. Zo zijn alle ovens met een TFT-Touchdisplay standaard voorzien van Home Connect. Met behulp van Home Connect is het mogelijk om waar dan ook de apparatuur te bedienen met behulp van een innovatieve app op de smartphone of tablet. Daarnaast introduceert Siemens, exclusief voor studioLine, een vacumeerlade waarmee gerechten vacuüm kunnen worden getrokken en daarna met de sous-vide functie in de stoomoven op lage temperaturen (tussen 50-95 ℃) kunnen worden bereid. Gerechten behouden op deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen wat zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met Siemens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.